På bloggen ryter Alexandra "Kissie" Nilsson ifrån.
1 av 2
På bloggen ryter Alexandra "Kissie" Nilsson ifrån. - Foto: Stella Pictures / Jari Kantola
 Alexandra "Kissie" Nilsson.
2 av 2
Alexandra "Kissie" Nilsson. - Foto: Stella Pictures / Jari Kantola

Kissie ryter ifrån efter uppbrottet: "Kan alla sluta läsa allt så rakt upp och ner"

Nu ryter bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson ifrån mot de personer som har lagt sig i uppbrottet med ex-pojkvännen.


På sin blogg berättade Alexandra "Kissie" Nilsson för ett tag sedan att hon inte längre är tillsammans med radioprofilen Erik Myrlund Varo.

"Vi är inte tillsammans. Jag är singel och jag har inga planer på att dejta någon heller just nu. Jag tror att det bästa för mig är att vara singel ett tag och bara vara jag till hundra procent. Så nu vet ni det!" står det i blogginlägget.

Men nu ryter bloggerskan ifrån mot de personer som har lagt sig i uppbrottet.

”Kan alla sluta läsa allt så rakt upp och ner? Bara för jag inte ville vara ihop med en viss person just nu betyder det inte att jag aldrig komma vilja ha ett förhållande”, skriver hon i ett nytt inlägg på sin blogg.

Hon fortsätter och menar att hon är öppen för att hitta kärleken men att det inte är något hon tänker på eller går runt och söker efter.

Kissie har fått kritik efter uppbrottet med ex-pojkvännen av personer som menar att hon bland annat prioriterat att ta selfies istället för att vara med sin man.

”Någon tyckte att jag prioriterade selfies framför ett förhållande, förstår inte hur selfies ska utesluta en man men vi alla tänker väl olika haha”, skriver hon i blogginlägget.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...