Molly Sandén på Elle-galan.
1 av 2
Molly Sandén på Elle-galan. - Foto: TT
Molly Sandén.
2 av 2
Molly Sandén. - Foto: TT

Fansen rasande på Molly Sandén – efter detaljen på Instagrambilden

Molly Sandén har fått kritik efter en bild på Instagram. På bilden ser man stjärnan med en cigarett i handen.


Förra året fick artisten Molly Sandén kritik efter att folk såg ett cigarettpaket på en av hennes bilder på Instagram.

Flera menade att hon var en dålig förebild som rökte. Nu har stjärnan, i ett inlägg på Instagram, delat med sig av sina känslor och skriver att hon känner sig pressad. Men bilden har väckt ilska hos flera följare.

På bilden ser man Molly Sandén med en cigarett i handen bredvid artisten Miriam Bryant.

Bildkälla: Faksimil Instagram

Jag har under en lång tid känt att jag måste leva upp till ett ideal som inte är hälsosamt... Som inte är socialt kompatibelt med hur jag faktiskt är. Ja, jag röker ibland. Ja, jag blir full ibland (Eller ofta). Jag är 24 år gammal å jag lever mitt liv. Jag är ung å vill skapa mina preferenser NU. Jag vill va ful. Jag vill va vacker. Jag vill va ALLT. Å det unnar jag varenda en av er också”, skriver hon under bilden på Instagram.

Många tycker det är dumt att visa att hon röker på Instagram, då hon har många unga följare som ser henne som en förebild.

"Lever man livet när man röker? Nej, man förkortar livet", skriver någon.

”Ok rök om du vill men dumt att lägga ut på insta när du har så många unga som ser dig som en förebild. Jag jobbar inom sjukvården och hatar allt som har med cigaretter att göra”, skiver en annan.

"Varför finns det ett behov av att visa 10-åringar att det är okej att röka/supa sig full eller vad det nu kan vara för det är väl förmodligen dem som hurrar över det här inlägget. Varför stå upp för en pinne som enbart innehåller livsfarliga kemikalier och inte bara skadar en själv utan även människor i ens omgivning" skriver någon under bilden.

Men i kommentarsfältet är det flera fans som stöttar stjärnan. Många skriver att hon bestämmer över sitt eget liv och att man får göra som man vill.

”Va dig själv Molly, vi älskar dig ändå. Du är den bästa förebilden som existerar!”, har en följare skrivit.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Indieartister växer på Spotify

1 timme sedan

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08
Journalisten och författaren Elinor Torp tilldelas årets Stig Dagerman-pris för att hon "riktar ett obevekligt ljus in i det svenska välfärdssamhällets skuggsida", skriver Älvkarleby kommun i ett pressmeddelande.

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.

Det vill Lotta Lundgren ha på sig när hon begravs: "Bryts ner"

igår 17:04
Att tänka på vad man ska ha på sig när man begravs kanske känns avlägset, men poddaren och tv-profilen Lotta Lundgren vet precis vilka kläder hon ska ha.

Persson Giolito lämnar Netflixproduktion

igår 16:38
Författaren Malin Persson Giolito väljer att ta bort sitt namn från Netflix spänningsserie "I dina händer" – som baseras på hennes bästsäljande bok med samma titel, skriver Dagens Nyheter.

Såpainspelning på toppmöte

igår 16:18
Statsminister Ulf Kristersson (M) och hans kollegor får chans att bli tv-kändisar när franska tv-komedin "Parlement" tar fram kamerorna under veckans EU-toppmöte.