Jonna Lundells vaginavideo chockar fansen: "Jag har panik"

Jonna Lundell har inga problem med att dela med sig av sitt privatliv till sina följare.


Det var på Alla hjärtans dag Joakim "Jockiboi" Lundell släppte låten "All I need". Låten är tillägnad frun Jonna Lundell och den handlar om att leva med och älska någon som lider av psykisk ohälsa.

Låten delas och sprids som en löpeld och redan ett dygn efter att låten släppts på Spotify har den landat på svenska Spotifys första placering.

Paret ska fira succén med en resa till Egypten tillsammans med sina vänner. Och innan resan vill Jonna förbereda sig för baddräkten – genom en vaxa underlivet. Och ja, är man Youtubestjärna så är man. Med andra ord är det sjävklart att Jonna filmade hela kalaset. Från första till sista stråt.

"Jag har panik"

Under vaxningen visar Jonna tydligt hur smärtsamt hon tycker att det är.

– Ok nu får jag panik. Jag vet inte vad jag ska göra, vad ska jag göra? Åh herre gud, det där är det äckligaste jag någonsin sett. Visa för kameran, säger en skrattande Jonna medan de filmar på vaxremsan.

– Det gör inte jätteont men det kittlas och är obehagligt, avslutar hon.

Mer:

Sexfrågan får Jockiboi och Jonna att börja bråka – mitt under inspelningen

Nu tar låten över Spotify, och har redan en planering på världslistan – här kan du se vilken plats låten har fått bara efter ett dygn.

Exklusivt: Första bilderna från Jockibois nya musikvideo:

Hur mycket vet du om Jockiboi och Jonna? Kolla dina kunskaper här!

Jockiboi svarar på kritiken: "Jag ansvarar inte över vad era barn ser på Youtube".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

1 timme sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

2 timmar sedan
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

3 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?