Ben Mitkus täcker hela kroppen med den smärtsamma masken – minuter senare händer det obehagliga

Det Youtubestjärnan Ben Mitkus väljer att prova på kan vara väldigt farligt.


Alla har vi sett den provas av både killar och tjejer överallt på sociala medier. Den trendiga "Peel off mask" är en svart ansiktsmask som du ska smörja ett tunt lager av (bara i ansiktet), och sedan låta stelna. När masken stelnat ska du varsamt dra av den och då rengöra ansiktet från smuts och pormaskar.

Men Youtubestjärnan Ben Mitkus tar det här till en helt ny nivå.


"Vad fan har jag gett mig in på?"

I en ny video berättar Ben att han införskaffat sig ansiktsmasken, men att han tänker smörja in hela kroppen med den. Masken sägs vara väldigt smärtsam att dra loss, vilket Ben är medveten om men medvetet ignorerar.

Sagt och gjort. Ben smörjer in sig med masken och låter den stelna. När masken sedan stelnat och Ben tillsammans med flickvännen My Karlberg försöker att dra bort den, ja då inser han sitt misstag.

– Herregud vad det gör ont. Jag ångrar mig. Nej sluta, lägg av dra inte bort mer, säger han till My som hjälper pojkvännen.

Grips av panik

Efter en stund får tittarna bevittna Ben gripas av panik då han har svårt med att få bort masken. Han vet själv om att det kan vara farligt att täcka stora ytor av huden så pass att huden inte kan andas.


Hur det hela går? Det ser du i spelaren nedan.


Mer:

Ben Mitkus om gravidryktet: "Hon visade alla symptom"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Textilmuseet prisat på Elle-galan

Harry Styles stalker får fängelse

3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.