Paow talar ut om kärleksrelationen: "Om vi har gjort slut...?"

Paulina "Paow" Danielsson har fått en hel del frågor från sina följare huruvida hon och pojkvännen fortfarande är tillsammans. Nu väljer hon att berätta hur allt ligger till.


Paulina "Paow" Danielsson hittade kärleken i Mattias Coleman och paret har tillsammans varit ute på resande fot. Men nu har Paulina rest omkring ensam i Thailand utan pojkvännen vilket fått hennes följare att undra vad som egentligen hänt med relationen.

Efter att dagligen tvingats motta frågor om kärlekslivet har nu bloggerskan valt att skriva ett inlägg om hur allt står till mellan henne och Mattias.

"Har du och din pojkvän gjort slut?"

Paulina skriver att paret inte gjort slut men att de valt att spendera lite tid ifrån varandra.

"Såg att många har frågat om jag och min pojkvän gjort slut. Och svaret är nej. Vi har inte gjort slut. Men vårt förhållande har väl kanske inte vart perfekt den senaste tiden. Vi har umgåtts med varandra konstant i åtta månader, så vi kände att det skulle vara bra att sakna varandra lite, ingen biggie egentligen.

"Jag älskar honom verkligen mest av allt, men saker och ting har vart allt annat än lätt. Speciellt i miljöerna vi vistas i. Man ska inte sluta kämpa för någon man älskar. Och jag är fortfarande säker på att det är han jag vill vara med. Det finns liksom ingen plan B denna gång. Han äger mitt hjärta", skriver Paulina.

Mer:

Paow hamnade i bråk på flygplats: "Kastade en macka i hennes ansikte och sprang"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

2 timmar sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.