Dolda sanningen ingen fick veta om Paradise Hotel-finalen 2014

Nu avslöjar Paulina "Paow" Danielsson vad det var som egentligen hände när hon och Eric Hagberg möttes i "kulduellen" i Paradise Hotel 2014.


Det är få Paradise Hotel-fans där ute som inte håller med om att säsongerna 2013 och 2014 var de absolut bästa som sänts i svensk television.

År 2013 fick vi bland annat se Samir Badran, Aina Lesse, Paow och Jeppe Johansson bjuda på underhållning i rutan. Under finalen var det många hackor som droppade då Jeppe valde att krossa guldkulan, och därmed gjorde han Aina lottlös.

2014 tog dock Paow revansch genom att hamna i finalen tillsammans med Eric Hagberg. Ingen av parterna kastade kulan, och på så sätt fick de gå hem med 250 000 kronor var. I "synkarna" efteråt sa påstod både Paow och Eric att ingen av dem hade planerat att kasta kulan, men nu har det kommit fram att så ej var fallet.

"De sa åt mig"

Det är i "Över bordet med Tom & Petter" som Paow berättar att hon planerat att kasta kulan likt Jeppe, men att produktionen bad henne att inte göra det.

– De bad mig faktiskt dela på pengarna. Jag hade tänkt släppa kulan men då sa produktionen att "Vi vill inte att du släpper kulan, vi vill göra bra TV här", eftersom att Jeppe hade gjort det året innan. Så det skulle bli mer feel good, berättar hon.


Mer:

Efter uppbrottet med Mattias: "Min killkompis sa att vi skulle k*ulla eller så kunde jag gå hem"

Paow delar med sig av bild ifrån tiden innan hon opererade Silikonbröst:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...