Kända PH-profilen om graviditeten: "Börjar tappa hoppet..."

Det är på sin Instagram som profilen delar med sig av sin oro. Nu stöttas hon av sina följare.


Det var i slutet av förra året som Paradise Hotel-deltagaren Michelle Iderborn avslöjade på sin Instagram att hon och pojkvännen Jamalde väntar barn.

Barnet beräknades komma i början av maj, men än så länge så har ingen bebis setts till. På sin Instagram har nu Michelle delat med sig av sina känslor kring graviditeten, och berättar att hon tycker det hela är väldigt jobbigt.

"Börjar nästan tappa hoppet"

Michelle berättar att det gått så pass långt att hon börjar tappa hoppet och att dagarna bara blir längre och längre.

"De är psykiskt jobbigt att gå över tiden, datumet man har vart så hårt inställd på i över 9 månader. Visst en "normal" graviditet kan vara upp till vecka 42 men de är ändå så att man hade sitt datum. Bara ni som gått över förstår hur de känns. börjar nästan tappa hoppet om att man överhuvudtaget ska bli mamma, va allt bara en dröm?


"Ja, vi kämpar på. Dagarna blir bara längre och man blir bara tröttare och tröttare", skriver Michelle.

I kommentarsfältet stöttas hon nu av sina följare som delar med sig av sina egna erfarenheter och peppar Michelle.

– Kämpa vännen! Snart är hon här!

– Jag gick över 11 dagar med min första. Trodde hon aldrig skulle komma. Ja det är tufft, men du klarar det och det är verkligen värt väntan. Heja heja!

– Vi är då två som varit inrutad till samma datum. Har inte heller fått nån unge än. Kämpa på!

Heja Michelle!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.