Här festar bloggarna på hemlig fest med hockeylandslaget

Efter det välförtjänta VM-guldet väntade ett varmt välkomnande hemma i Sverige för svenska hockeylandslaget.


Det var under söndagskvällen som Tre Kronor tog hem finalmatchen mot Kanada efter en rad straffar. Henrik Lundqvist blockerade målet fullständigt i straffavgörandet – och blev stor hjälte för Tre Kronor.


Under måndagen fylldes Sergels Torg med människor som samlats för att hylla hjältarna, som sedan skjutsades till stockholmsklubben Mrs French där det väntade en hel drös med innepinnar.



Bildkälla: Jenny Gunnarssons blogg.

"Många som hoppades på att få bli hockeyfruar"

På klubben befann sig allt ifrån PH-deltagare, toppbloggare, modeller och Instagramprofiler. En av de som var där var bloggerskan Ellinor Bjurström. Som var föga förvånad över många tjejers beteende där inne.

"Igår var det privat VM fest för landslaget och självklart var dom där för att fira! Det blev en jävla fest med massa glada ansikten"


"Det var en hel del tjejer där som hoppades på att få bli hockeyfruar. Haha. Ne men jag förstår mig inte på dom som tränger sig fram för att komma nära och hoppas på något. Jag personligen tycker ju det är pinsamt. Men säkert bara jag som måste ändra inställning. Jag och Keela chillade lite i bakgrunden. Jag har ju min älskade man så jag lämnade plats åt singel tjejerna", skriver Ellinor på sin blogg.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

2 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

idag 11:51
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

idag 11:45
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.