Linn Ahlborg: "Så gammal var jag när jag drack första gången"

Det är i sin senaste video som Linn Ahlborg berättar att det vankas en festsommar. Hon avslöjar då även hur gammal hon var när hon drack alkohol första gången.


Linn Ahlborg, 17, är en av Sveriges största Youtubestjärnor och för varje dag som går växer hennes kanal. Linn har i skrivande stund över 336 800 prenumeranter och ja, man kan absolut säga att hon minst sagt skrattar hela vägen till banken.

Men trots framgångssagan för den unga Youtubeprofilen så finns det, som för alla andra, problem i vardagen som ligger och skaver.

I ett blogginlägg berättar Linn att hon just fått sommarlov, men att det finns en sak som förmörkar det hela.

"Jag har varit så otaggad på denna sommar ett tag då jag forfarande är 17 år medan typ alla mina andra kompisar är 18 år, och det är klart det är pissigt när man inte kan följa med på saker", berättar Linn.

Men nu berättar hon i sin senaste video att det inte kommer att hindra henne från att ha en supersommar.

"Åker till Rhodos"

I sommar kommer Linn tillsammans med några tjejkompisar att bege sig till Rhodos för sol, bad och massor av fest, berättar hon i sin senaste video.

– Jag ska inte vara prata dåligt om denna sommar, det kommer ju att bli crazy.

Hon berättar att hon inte kommer att vlogga under tiden då det mesta under resan kommer att vara "barnförbjudet".

Hon får då frågan av en läsare som undrar hur gammal Linn var när hon drack alkohol för första gången.

– Jag minns inte riktigt men tror att jag var 15 år. Och nej jag minns inte för att jag "var full", utan vi var ett gäng tjejer som satt hemma hos någon och sippade på lite alkohol, tillägger hon.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.