Jonna Lundell visar upp skadan efter olyckan på fortet

Joakim och Jonna Lundell har för andra gången varit med i Fångarna på fortet. Men denna gång gick det inte som de tänkt sig.


Det var för bara några månader sedan som Joakim och Jonna Lundell var deltagare i tittarsuccén "Fångarna på fortet". Resan blev fartfylld och paret fick vara med om ett riktigt äventyr. 

Men nu har de varit och besökt Fort Boyard för en andra gång, men denna gång tävlade Jocke och Jonna mot varandra. Och det blev minst sagt en hård kamp. 

Visar upp skadan

Några dagar innan resan skrev Joakim på sina sociala medier att han och Jonna var otroligt taggade på att mötas på fortet. Men det hela slutade inte som tänkt. 

Under en utmaning då Jonna skulle kämpa inne i en av fängelsecellerna råkade hon ut för en olycka som resulterade i att hon skadade armen. Detta valde sedan Joakim att visa upp på sina Snapchat – och ja, det ser ut att ha gjort ganska ont måste vi ju säga. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

1 timme sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

1 timme sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.

Träföremålet som räddade Rose i "Titanic" har sålts

igår 22:42
Ett flytande träföremål spelar en avgörande roll i slutet av storfilmen "Titanic", där skådespelarna Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i rollerna som Jack och Rose försöker att hålla sig vid liv i det iskalla vattnet.