18-åriga Emma Hånberg bestämde sig för att ta sig till flygplatsen i Luleå.
1 av 3
18-åriga Emma Hånberg bestämde sig för att ta sig till flygplatsen i Luleå. - Foto: Privat/TT
Där träffade hon världsstjärnan Justin Bieber.
2 av 3
Där träffade hon världsstjärnan Justin Bieber. - Foto: Privat
Tillsammans med sin syster Sandra.
3 av 3
Tillsammans med sin syster Sandra. - Foto: Privat

Emma, 18, träffade Justin Bieber i Luleå: "Känns overkligt"

18-åriga Emma Hånberg bestämde sig för att ta sig till flygplatsen i Luleå. Där träffade hon världsstjärnan Justin Bieber.


På lördag ska världsstjärnan Justin Bieber spela på Summerburst i Stockholm. Men stjärnan har faktiskt varit i Sverige några dagar innan spelningen.

Under torsdagseftermiddagen berättade Bieber för tidningen NSD att han befann sig utanför Boden för att koppla av och ta det lugnt. 

Någon som träffade stjärnan när han var i Luleå är 18-åriga Emma Hånberg, som Aftonbladet var först med att skriva om. Hon träffade honom två gånger, under torsdagen träffade hon Bieber när han var ute och cyklade i skogen. 

– Vi såg några som kom cyklade mot oss och sedan insåg vi att det var Justin Bieber. Han bad oss att inte ta några bilder eftersom han var på semester men han stannade och pratade med oss, frågade hur vi mådde och så, berättar Emma för Nyheter24.

– Det känns helt overkligt att man har träffat honom. Jag är fortfarande chockad. 

Under fredagen bestämde sig Emma och hennes syster Sandra även för att åka till Luleås flygplats för att se om Justin Bieber var där, eftersom de misstänkte att han skulle resa vidare. 

– Vi chansade bara men sedan såg vi att Justin kom i en bil. Han bad chauffören att stanna och så vevade han ner rutan och frågade oss hur dagen hade varit, berättar Emma. 

– Justin frågade även hur lång tid det skulle ta att flyga från Luleå till Stockholm och undrade om vi skulle gå på hans konsert. När vi sa att vi inte skulle det så tyckte han att det var synd. Vi är helt överlyckliga över att ha träffat honom. 

Emma är själv ett stort fan av Bieber och har sett stjärnan live fyra gånger i Sverige. 

TV: 22-åriga Victoria hängde med Justin Bieber i Dubai: "Jag var så nervös"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du träffat en kändis?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.