Linn Ahlborg visar upp skräckbilden efter läppförstoringen

Linn Ahlborg berättade nyligen att hon använt sig av fillers för att förstora sina läppar. Men uppmaningarna hon fick innan ingreppet – de struntade hon i. Känsliga tittare varnas.


Linn Ahlborg, 19, har minst sagt haft ett fullspäckat år. Hon har släppt kollektioner, köpt lägenhet i Stockholm, varit ute på X antal resor och hennes Youtubekanal växer lavinartat. På hennes kamera har hon i skrivande stund över 54 000 bilder från åren som har gått, och nu har hon valt att äntligen dela med sig av bilderna. 

– Det är ju tydligen populärt med läckta bilder på mig så jag tänkte att jag ska visa upp några riktigt privata i denna video, säger Linn skämtsamt och refererar då till de lättklädda bilder som ett ex till henne läckte förra året.

Hon visar sedan upp lite smått och gott från sin kamerarulle, bland annat visar hon upp en video från sin 18-årsfest. 

Linn har över 54 000 bilder i sin telefon, så i denna video valde hon att visa upp några. Bildkälla: Youtube

– Det slutade dessvärre så att en kille fick åka ambulans. Han hade blivit så full att han bajsat på sig. Han fick alltså en riktig snefylla. Men som tur var så gick allting bra, säger hon i videon.

Hon visar sedan upp en bild som är ifrån senaste gången hon fyllt sina läppar, och det är ingenting för känsliga tittare. 

– En av gångerna blev jag såhär blå. Jag var blå över hela munnen. Och ja jag har en teori om varför det blev så här. De råder ju en att undvika saker som är blodförtunnande dagarna innan, då det gör att man lättare får blåmärken. Detta kan vara saker som alkohol och Ipren. Då kan det ju ha varit så att det slank ner lite alkohol och det kan även varit så att det slank ned nån Ipren dagen efter för att bota bakfyllan, berättar Linn. 

Linn hade blivit rådd till att inte ta smärtstillande tabletter som Ipren samt att inte förtära alkohol. Dock råkade det slinka ned lite av båda. Bildkälla: Youtube

Som tur är så är ju blåmärken någonting som klingar av med tiden, så efter några dagar hade allt gått bort. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.