Detaljen i Bianca Ingrossos Nelly-video skapar kaos  bland följarna

Det var i slutet av förra veckan som Bianca Ingrosso droppade en ordentlig bomb när hon släppte sin kollektion med Nelly.com. Men som vanligt kan inte Bianca ta ett fotkliv utan att det ska bli kalabalik på alla sätt.


Bianca Ingrosso, 25, har minst sagt haft att göra år 2020. Utöver att hon sålt en del av företaget Caia Cosmetics för ett mångmiljonbelopp driver hon också sina sociala medier och sin Youtube-kanal, spelar in Wahlgrens värld och är ambassadör för en rad olika företag.

Men det räcker inte så. Nu kan hon även titulera sig som Creative Advisor, hos företaget Nelly.com och i samband med det så släpptes under slutet av förra veckan hennes första klädkollektion med företaget. 

Det går bra nu för Bianca. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

En rad stora influensers fick hem ett exklusivt bud som innefattade en flaska bubbel, en pastarätt från en lyxig restaurang i Stockholm samt en iPad där man kunde följa nedräkningen till kollektionsläppet. 

Och uppskattat blev det. Nu drar halva svenska folkets ungdomar i plaggen för att få sig en bit av kakan. 

Både på sin Youtubekanal och på sin Instagram har Bianca nu lagt ut hauls där hon visar upp plaggen tillsammans med sin bästa vän och kollega Lovisa Worge

Men självklart så har detta lockat fram en del onda tungor. 

"Allergisk mot BH?"

På en av sina Instagrambilder visar Bianca upp en av kollektionens toppar. Hon har där valt att inte ha någon BH på sig då hon tycker att det passar bättre så. Men många följare var snabbt framme och påpekade att hon minsann skippar BH lite för ofta. Ja så ofta att de tror att hon "är allergisk mot BH".

Så här kan ett kommentarsfält också se ut. Bildkälla: Bianca Ingrosso/Instagram

Kommentarerna angående Biancas bröst blev tillslut så många att Biancas egen lilla armé valde att mobilisera sig och slå tillbaka med full kraft – vilket nu gjort att kommentarsfältet exploderat. 

"En framgångsrik, fantastisk och snygg kvinna ska så klart bli påhoppad när hon är talangfull och älskad av alla. Bry dig inte om trollen Bianca – kör ditt race. Vi står bakom dig", löd en av kommentarerna.

En annan tipsade alla troll om att "avfölja Bianca" om det inte passar.

"Avfölj henne om det inte passar", skrev användaren. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Bianca har själv svarat på några av kommentarerna. 

"Allergisk mot BH? Är du bara korkad eller omodern?", skrev hon som svar till en. 

Se videon från inlägget i spelaren ovan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.