Isabella Löwengrip och Paul Sundvik
Isabella Löwengrip och Paul Sundvik är riktigt nykära och ska flytta ihop.

Isabella Löwengrips oro över sexlivet med Paul Sundvik

I tre månader har Isabella Löwengrip och Paul Sundvik varit ett par. Men trots att Isabella är upp över öronen förälskad finns där en liten oro som gnager...


Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, och bästa vännen Sheila Arnell, 30, driver podcasten “Isabella söker Sheila” tillsammans. I det senaste avsnittet så berättar Isabella om planerna på att bli sambo med pojkvännen Paul Sundvik, 52.

Tanken är att fotokonstnären Paul, som bor på Lidingö, ska sälja eller hyra ut sin lägenhet och sedan flytta in hos Isabella i hennes hus på Lidingö.

I sin blogg och på sociala medier så har Isabella de senaste månaderna delat med sig av fina och romantiska stunder mellan henne och Paul.

–  Det ska bli jättekul att få bo med honom. Jag längtar efter att få bli sambo på riktigt, berättar Isabella sprudlande i podden.

Under de tre månaderna som Isabella och Paul har varit ett par så har de bara varit ifrån varandra ett dygn.

Paul Sundvik är Isabellas heta kärlek. Bildkälla: Stella Pictures.

"Har dom bättre sex än vi har?"

I podden diskuterar Isabella och Sheila senare hur det är när man tillsammans med sin partner ser en film med mycket sexscener i.

– Jag jämför mig då och tänker “Har dom mycket bättre sex än vad vi har?”, säger Isabella.

Hon får inte medhåll från Sheila, som berättar att hon tyckte att det var mycket bra sexscener i “Game of Thrones”.

– Dom är ju rätt råa men även vackra sexscener, men det kan jag ta med som inspiration, säger Sheila.

Senare flikar Isabella in:

– Nu måste jag bara säga det till mitt försvar att vi har det väldigt bra, skrattar Isabella.

– Jag är väldigt tacksam och inspirerad att du har bra sex, skrattar Sheila tillbaka.

Nyligen skrev Nyheter24 om att Isabella Löwengrip lurades av en psykopat. – Han flyttade in hos mig, berättade Isabella om den skumma sol och våraren. Läs mer här.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

1 timme sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

2 timmar sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

3 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.