Kill Bill-stjärnan Carradine hittad död

David Carradine hittades i ett hotellrum i Thailand med ett snöre runt halsen.


Kung fu-stjärnan David Carradine, 72, var i Bangkok för inspelningen av sin senaste film Stretch. BBC News skriver att en hotellstäderska hittade Carradine död i en garderob i ett lyxhotell. Samtidigt skriver nyhetssajten The Nation att han hittats med ett rep runt halsen. Det är fortfarande oklart om han begick självmord, men händelsen har chockat Hollywood där Carradine varit verksam sedan början av 1970-talet.

– Han var full av liv, ville alltid jobba... en fantastisk person, säger agenten Chuck Binder enligt BBC.

Carradine, mer känd som den läspande huvudkaraktären Bill i Quentin Tarantinos monsterrulle Kill Bill, bodde på hotellet sedan i tisdags. På torsdagen låg han död i sitt hotellrum. Enligt de första rapporterna hittades han med ett snöre från gardinerna runt halsen. Enligt polisen hade han då varit död i minst tolv timmar. Det finns inga misstankar om brott.

Carradine i Kill Bill:

Carradine var gift med Annie Bierman och hade fyra barn. Om uppgifterna om självmord stämmer är han inte den förste Hollywoodstjärnan att ta sitt liv. Så sent som förra året hittades Heath Ledger död på sitt hotellrum efter att ha tagit sitt liv med en cocktail av mediciner.

Intervju med David Carradine:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.