1 av 7
- Foto: REUTERS/Bob Strong/Scanpix
2 av 7
- Foto: REUTERS/Bob Strong/Scanpix
3 av 7
- Foto: REUTERS/Bob Strong/Scanpix
4 av 7
- Foto: REUTERS/Bob Strong/Scanpix
5 av 7
- Foto: REUTERS/Bob Strong/Scanpix
6 av 7
- Foto: All Over Press
7 av 7
- Foto: All Over Press

Han saboterade Spaniens nummer

Har Jimmy Jump satt sin sista potatis?


När spanjoren Daniel Diges framförde sitt bidrag slog den kände sabotören som går under namnet Jimmy Jump till. Klädd i röd mössa och en outfit som rimmade illa med Daniel Diges cirkusinspirerade dansare så röjde Jimmy Jump runt och försökte hänga med i den avancerade koreografin.

Jimmy Jump åtnjöt uppmärksamheten inför miljontals tittare innan vakterna ingrep och förde bort honom från scenen. Ingen vet hur Jimmy Jumps 20 sekunder i rampljuset påverkar tävlingen, men en sak är säker – Spaniens Daniel Diges får framföra sitt nummer igen.

Jimmy har terroriserat Europa i flera år

Det här är inte första gången som Jimmy Jump, eller Jaume Marquet Cot, som han heter, har förstört stora evenemang. Under EM-finalen mellan Portugal och Grekland år 2004 så sprang han in på planen. År 2009 stormade han en tennisplan och försökte sätta en mössa på Roger Federer.

Och förra sommaren var Jimmy Jump ute efter Zlatan Ibrahimovic, när Jimmy under Sveriges match mot Albanien försökte hoppa in på Råsundas fotbollsplan i Stockholm.

Frågan är hur länge Jimmy Jump får fortsätta med sina mogna upptåg Europa runt?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

3 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?