1 av 3
- Foto: scanpix(Maja Suslin
2 av 3
- Foto: Scanpix/Maja Suslin
3 av 3
- Foto: Scanpix/Maja Suslin

Arga snickaren: "Klart att jag räddat relationer"

Anders Öfvergård, som gör succé med Kanal 5-programmet "Arga snickaren", uppger nu för Nyheter24 att han räddat många av deltagarnas förhållanden.


Arga snickaren

Namn: Anders Öfvergård

Ålder: 43

Familj: Fru och fyra barn

Bor: på Värmdö

Tidigare jobb: Har tidigare drivit fyra krogar och har jobbat med reklam för Lowe Brindfors. Idag driver han det egna byggföretaget A. Öfvergårds snickeri & bygg AB. Han är snickare, byggnadsingenjör, finsnickare och entreprenör.

Om att vara den Arga snickaren:

- Jag är rak och kommer ifrågasätta och säga till dem vad jag tycker, men jag tycker det är viktigt att vara ärlig så det blir rätt från början. Vissa personer ska inte ge sig in i stora renoveringsprojekt - alla är bra på olika saker, och ibland ska man bara låta proffsen sköta sitt!

Arga snickaren sänds på Kanal 5 på onsdagar klockan 20.00.

Anders Öfvergård laddar inför Nordens största mässa för hemmafixare när Nyheter24 når honom.

- Just nu håller jag på och fixa i ordning inför en hem- och villamässa i Stockholm och sen nästa vecka spelar vi in ett nytt program, säger han.

Programmet Arga snickaren har blivit uppskattat av tevetittarna, och har dragit in stora publiksiffror till Kanal 5. I programmet tar sig den "arga snickaren" och hans team sig an havererade hem, där snickarglädjen har försvunnit och orken tagit slut.

Programmen tar också upp vilka mönster paren fastnat i och hur de går in och gömmer sig i klassiska könsroller. Anders Öfvergård berättar nu för Nyheter24 att han genom sin medverkan i Arga snickaren har räddat många förhållanden som varit på väg att ta slut.

- Det är klart att jag räddat relationer, säger Anders Övfergård till Nyheter24.

Gått i äktenskapsrådgivning

Det han menar har gjort honom till en god rådgivare inom relationer är hans tidigare erfarenheter från sitt eget förhållande.

Anders berättar även att han har haft många anställda som han också haft olika relationer till, och som lärt honom mycket. På frågan vad som gjort honom till en bra rådgivare inom relationer har han ett enekelt svar.

-  Jag har gått i äktenskapsrådgivning i tre år med min tidigare fru.

Skulle du kunna tänka dig att ha ett relationsprogram på TV?

- Ja.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

3 timmar sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

idag 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.