Pusskalas hos Kazoo.
1 av 4
Pusskalas hos Kazoo.
Vem är det som trycker sitt öra mot Kazoos, inte allt för subtila, bröst.
2 av 4
Vem är det som trycker sitt öra mot Kazoos, inte allt för subtila, bröst.
Kazoo tittar gärna på "Top Model".
3 av 4
Kazoo tittar gärna på "Top Model".
På söndag ser du Kazoo klockan 21:00 på Kanal 5.
4 av 4
På söndag ser du Kazoo klockan 21:00 på Kanal 5.

Nyheter24 möter Kazoo: "Alla vanlisar kommer få en ny förebild"

Du känner igen henne från “Partaj” på Kanal 5 – nu är det dags för Kazoo att göra comeback i teverutan. Nyheter24 har träffat storbloggerskan och pratat premiärnerver, kändisskap och hur man egentligen får henne på fall.


Du har väl inte missat...

... att Kazoo bloggar på Nyheter24? Följ storbloggerskan här.

Hur känns det inför premiären?

Det känns bra! Jag är inte alls nervös. Eftersom jag är kändis är jag van vid kameran och är en naturbegåvning när det handlar om att ha ett eget teveprogram. Så jag ser fram emot det!

Vad tror du tittarna kommer tycka om dig efter programmet ikväll?

– Jag tror och hoppas att min fina personlighet kommer komma fram tydligt i programmet. Kändisar är väldigt fina människor och det tror jag kommer att märkas. Alla vanlisar kommer garanterat få en ny förebild och det tycker jag är väldigt fint!

På vilket sätt är du en bra förebild?

– Jag visar unga tjejer att det går att bli kändis utan att behöva kämpa för det.

Du kommer ju få ganska mycket uppmärksamhet nu när du syns i teve igen - vad är det bästa med att vara känd?

– Att jag kan påverka! Till exempel kan jag ge självförtroende till andra unga tjejer och jag kan designa kläder som dom kan ha på sig och ja, allmänt ge dom ett bättre liv genom att vara så känd som jag är.

Finns det inga nackdelar?

– Ibland är det förstås jobbigt att media ska veta vad jag gör hela tiden och att jag nästan inte kan ta ett steg utan att det fotograferas och ropas och så, men jag ger gärna av mig själv så mycket jag kan till alla vanlisar för jag förstår att det betyder mycket för dom.

Vad ser du själv för teve-program?

– Jag har inte tid att titta på teve! Jag bloggar i stället. Ibland tittar jag på Top Model för att det är kul att se vanlisar som drömmer om att bli känd och snygg som jag.

Vilka andra program skulle du vilja vara med i?

– Jag tycker att Djungelns drottning verkar väldigt roligt! Jag hade lätt vunnit det eftersom att jag är smart och en riktig överlevare. Jag kan många tricks. Jag är till exempel duktig på att göra upp eld med två pinnar och jag kan även döda ormar med bara händerna. Det kan man inte tro när man ser mig, men jag är väldigt händig.

Hur är din drömkille?

– Han är snygg och har muskler. Det är viktigt att man tränar och rör på sig tycker jag, han får gärna vara gymägare som kronprinsessan Victorias man, det är ett bra jobb om man ska vara ihop med en kändis!

Vad får en kille absolut inte göra på första dejten?

– Avslöja att han inte läser min blogg haha! Med smicker kommer man långt, så läser han inte bloggen får han ljuga och säga att han gör det och sen rusa hem och läsa ikapp. Om han läser bloggen får han också en bra bild av mig som person och kan göra rätt sorts överraskningar och så.

Vem är din största konkurrent i bloggvärlden?

– Jag tycker inte jag har några riktiga konkurrenter. De andra är så långt efter. Det är också många vanlisar som bloggar och vill ha tips på hur man gör. Bloggandet är ett roligt yrke och jag vet att många vill jobba som det när dom blir vuxna! Då är det bra att dom har mig att se upp till och se vad som händer när man jobbar som storbloggerska.

"Partaj" har säsongspremiär ikväll klockan 21:00 på Kanal 5.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

1 timme sedan

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

1 timme sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

3 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

3 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

idag 13:44
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.