Daniel Paris frågar ut killarna om det nyvunna kändisskapet.
1 av 2
Daniel Paris frågar ut killarna om det nyvunna kändisskapet.
Se hur det går med matchen i videon.
2 av 2
Se hur det går med matchen i videon.

Rackartygarna: "Vi har tränat hela våra liv på det vi gör"

Volter, hopp och höjder - gruppen rackartygarna gör allt det du tycker är vansinne. För Daniel Paris berättar gruppen om vad som driver dem.


Om programmet

I ”Nöjeskoll” får tittarna följa med när programledaren Daniel Paris gottar ner sig rejält i det svenska nöjesutbudet. 

Att Rackartygarna är Sveriges svar på amerikanska Jackass är inget som gruppen vill identifiera sig med. 

– Big no, vi vill visa att vi tränat hela våra liv på det vi gör inom extremsport. Vi är sportmänniskor, vi tränar, lägger ner så mycket tid på det vi gör, förklarar Alex i veckans avsnitt av "Nöjeskoll"

– Vi är inte ute efter att göra illa oss, vi vill ju klara tricket, medan de vill skada sig på ett så roligt sätt som möjligt, fyller Rasmus i. 

Varför de ger sig på tricken som får håret att resa sig på armarna för tittaren? Adrenalinet, så klart. Även om det ibland har sitt pris.

– Jag ramlade av hojen från tolv meters höjd och vred till benet i 90 grader. Drog av alla leder i knäet, säger Niklas som just nu går på kryckor och har opererats fem gånger. 

Se avsnittet här:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".