Att döma av Hannahs uttalanden känns det som att hon kommer tillbringa en del tid i sovrummet?
1 av 3
Att döma av Hannahs uttalanden känns det som att hon kommer tillbringa en del tid i sovrummet? - Foto: Emma Malmlöf/Nyheter24
Eller vem vet... bubbelbadet?
2 av 3
Eller vem vet... bubbelbadet? - Foto: Emma Malmlöf/Nyheter24
Hannah Widerstedt, redan en av de mest omtalade deltagarna i "Big Brother".
3 av 3
Hannah Widerstedt, redan en av de mest omtalade deltagarna i "Big Brother". - Foto: DANIEL OHLSSON/TV4

BB-Hannah: "Nervös att det bara ska vara fula killar"

Redan innan Hannah Widerstedt, 20, klivit in i "Big Brother"-huset har hon skapat rabalder efter att hennes kontroversiella videobloggar kommit fram. Nyheter24 fick en pratstund med den omskrivna "Big Brother"-deltagaren.


Frågor och svar

Hannah Widerstedt, 20, har en kontroversiell blogg som med tiden lockat till sig fler och fler läsare. Sedan hon började blogga i november 2011 har hon fått en rad frågor. Här är ett utdrag.

När förlorade du oskulden?

"jag var 12! min första boyfriend... hihi.. han blev bög sen..."

Berätta lite om hur det var för dig i skolan. Tex dina betyg, linje på gymnasiet , kompisar eller annat...

"hade ganska många vänner i gymnasiet men när jag började tjäna riktigt feta pengar bestämde
sig fattig lapparna att sluta umgås med mig för jag var för provocerande! avundsjuka big time? har gjort inlägg om deras svek på bloggen... Blev lite ledsen faktist att dom kunde bli så avundsjuka och elaka för att jag var duktig och jobbade och klarade av att gå i skolan också?"

Hur skulle du förändras (tror du) om du plötsligt inte hade några pengar kvar? Alltså tror du att du hade varit samma person då som nu? :)

"Eh ja! Lika bra att ta livet av sig... En värdig person är som sagt en person med bra jobb, snyggt utseende och är smal! Jag själv har arbetat från noll, och därför blir många provocerade att en tjej kunde jobbaupp sig och bli hög inkomsttagande! När jag började tjäna mer än mina lärare blev det kaos..."

"Jag vill bara knulla", "Jag har fobi för fattiga" och "Jag tjänar mer än hela din släkt" är alla meningar från citatmaskinen Hannah Widerstedt. På söndag kliver hon in i "Big Brother"-huset. Den största rädslan är att inte kunna ha sex - för att det bara finns fula killar.

– Jag är lite nervös att det bara ska vara massa fula killar i huset så att jag inte har någon att ligga med. Men finns det någon snygging så hoppas jag ju att jag får ha lite roligt, säger hon till Nyheter24.

Hon säger i intervjun att hon inte litar på sig själv och vad hon kommer att göra i huset.

– Jag har sagt åt min pappa att han inte får kolla på teve på ett tag.

"De sökte mig som fan"

Enligt Hannah Widerstedt sökte hon inte till programmet, utan blev kontaktad av produktionen bakom "Big Brother".

– De sökte mig som fan och jag bara "herregud orka", sedan tänkte jag att kan kan väl vara med och kolla läget.

20-åringen utgör stereotypen för en kvinnlig deltagare i den skandalomsusade dokusåpan. Hon hoppas på att få ligga - och att festa.

– Jag åkte nyss till London med mina vänner och där ville ingen jävel festa. Det ska jag ta igen i huset.

"Såg en Prada för 200 000 kronor"

Om Hannah Widerstedt vinner "Big Brother", och således en halv miljon kronor, kommer hon att köpa väskor.

– Jag har en kåthet och besatthet i väskor. I London nyligen såg jag en Pradaväska på Harrods för 200 000 kronor. Vinner jag Big Brother ska jag köpa väskor för hela slanten.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.