Kort därefter lämnade hon huset frivilligt.
1 av 3
Kort därefter lämnade hon huset frivilligt. - Foto: DANIEL OHLSSON/TV4
Joakim Berg och Hannah Widerstedt planerar inte bara att spela in en porrfilm tillsammans. Nu har de inlett en relation med starka känslor.
2 av 3
Joakim Berg och Hannah Widerstedt planerar inte bara att spela in en porrfilm tillsammans. Nu har de inlett en relation med starka känslor. - Foto: Patrik Österberg/All Over Press/DANIEL OHLSSON/TV4
Joakim Berg är mer känd som "Jockiboi" tycker om Hannah för att hon är väldigt lik Berg själv.
3 av 3
Joakim Berg är mer känd som "Jockiboi" tycker om Hannah för att hon är väldigt lik Berg själv.

Nu är Widerstedt och Jockiboi ett par

Nyheter24 avslöjar: "Big Brother"-profilen Hannah Widerstedt och Joakim "Jockiboi" Berg har inlett ett förhållande.


Mer om duon

Hannah Widerstedt blev först uppmärksammad då hon publicerade ett flertal kontroversiella You Tube-filmer på sig själv. Kort därefter deltog hon i "Big Brother" 2012, men lämnade självmant huset under en av söndagsfinalerna.

"Joakim "Jockiboi" Berg blev känd då han medverkade i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand" och är just nu aktuell i "Den sista dokusåpan" på TV6. Även Berg har en uppmärksammad blogg.

STOCKHOLM. På tisdagen stod det klart att "Big Brother"-profilen Hannah Widerstedt, 20, och Joakim "Jockiboi" Berg, 26, planerar att göra en porrfilm tillsammans. Idag kan Nyheter24 avslöja att duon inlett ett förhållande.

– När jag träffade honom var det som en manlig motsvarighet till mig själv. Han är väldigt speciell och betyder mycket för mig, säger Widerstedt till Nyheter24.

– Vi kompletterar varandra jävligt bra då vi är väldigt lika. Jag gillar Hannah för att hon alltid är sig själv, rak och så vidare, säger Berg om kärleksaffären med den omtalade teve-profilen.

Kände varandra innan "Big Brother"

Men det är ingen nyfunnen bekantskap som lett till den spirande romansen. Duon uppger att de har kände varandra redan innan Widerstedt deltog i "Big Brother" 2012.

– Vi pratade varje kväll till hon gick in där följt av att vi nu träffats och pratat hela tiden sedan hon kom ut, berättar Berg.

Och Widerstedt, som gjort sig känd för att "bara vilja knulla", verkar nu hittat rätt.

– Jag har träffat många skitstövlar till män, men Jocke är helt fantastisk, säger Widerstedt till Nyheter24.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

2 timmar sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.