Paow och Jeppe – inte så goda vänner längre.
Paow och Jeppe – inte så goda vänner längre. - Foto: TV3

Dramat mellan Paradise Hotel-paret: "Slängde en flaska på honom"

De har varit power-paret i Paradise Hotel. Men efter att Paulina "Paow" Danielsson avslöjat att hon dejtar en annan deltagare har det skurit sig rejält mellan henne och Jesper Johansson.


Erbjöds 50 000 för att byta partner

Att allt kan hända i paradiset visades tydligt redan i början av säsongen. Då riskerade killarna att åka ut och tjejerna lockades byta partner mot pengar.

"Jeppe" Johansson och storbloggerskan "Paow" Danielsson var länge ett par i Paradise Hotel. Men det var då – nu hatar de i princip varandra. Så här skriver Paow själv på sin blogg om Jeppe:

"Alltså, jag är så glad över att jag inte har något med honom att göra längre. Han är verkligen en VIDRIG människa. Tycker själv att han är kung, men jag tror fan att allt handlar om osäkerhet. Har svårt att till och med tro hur hans familj kan vara stolt över honom".

"Hade inga känslor för henne"

På onsdagen avslöjade en annan deltagare, Samir Badran, att han och Paow dejtar. Då passar Johansson på att säga att han bara spelade ett spel i dokusåpan.

– Som du har sett på teve så blev Paulina kär i mig, men jag hade inga känslor för henne. Men i och med att det var "Paradise hotel" så lurade jag henne och sa att jag hade känslor för henne, att jag tyckte om henne. Jag spelade ju spelet, säger han till Expressen.

"Slängde en flaska på honom"

Enligt Paow var hans känslor dock äkta. Relationen slutade aningen våldsamt bara för några veckor sedan under en barturné.

– Jag slängde inte en flaska i huvudet på honom, men jag slängde en flaska på honom och gick därifrån. Jag kastade den inte speciellt hårt, berättar bloggerskan för Expressen.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.