Kissie har gått ut med att hon bokat en kolsultation.
1 av 5
Kissie har gått ut med att hon bokat en kolsultation.
Kissie har under en längre tid har stor fokus på träningen för att förvandla sin kropp.
2 av 5
Kissie har under en längre tid har stor fokus på träningen för att förvandla sin kropp.
Men hon känner fortfarande att det är en kroppsdel hon vill ha lite hjälp med – nämligen rumpan.
3 av 5
Men hon känner fortfarande att det är en kroppsdel hon vill ha lite hjälp med – nämligen rumpan.
Kissie berättar att hon upprepade gången fått höra att hon är lik artisten Iggy Azaleas, men att det fortfarande är en sak som skiljer dem åt.
4 av 5
Kissie berättar att hon upprepade gången fått höra att hon är lik artisten Iggy Azaleas, men att det fortfarande är en sak som skiljer dem åt.
Nämligen rumpan.
5 av 5
Nämligen rumpan.

Kissie: "Därför vill jag förstora rumpan"

Bloggerskan Kissie är redo för en större bakdel.


Så får Coco sin berömda bakdel

Playboymodellen och hiphophustrun Coco Austin har en av världens mest avundsvärda bakdelar. Här avslöjar hon träningsknepen.

BloggerskanAlexandra "Kissie" Nilsson är i full gång med sin träning och berättar stolt försina läsare om hur henne kropp förvandlas. Men det är en sak som honännu inte känner att hon fått bukt med – rumpan. hon tycker nämligen inte att den är tillräckligt fyllig.

Bloggerskan harnu givit sina läsare flertalet hintar om att det är enrumpförstoring på g.

– Jag har ju tjatat om magrutor ett bra tag nu ju. Nu är det ju bara röven som fattas, men det kommer på andra vägar lol, skriver bloggerskan.

"Vilken jäkla rumpa hon har"

Iett annat inlägg berättar Kissie att hon upprepade gången fåtthöra att hon är lik artisten Iggy Azaleas, men att det fortfarande är en sak som skiljer dem åt.

– Efter att folk har börjat kommenterat det har jag googlat lite bilder på henne och OMG vilken jäkla rumpa hon har. Vart så himla sugen på att fixa till min lilla stjärt nu om jag ska vara ärlig. Jag undrar vad som hindrar mig, jag börjar tro att det är pga vad folk kommer tycka, skriver hon och fortsätter:

– Men har det hindrat mig förut? Eh nej! Så får se, vet dock inte om vi har några bra kliniker i Stockholm som gör rumpförstorningar. Kom gärna med tips, annars blir google min bästa vän ikväll haha.

Bokatkonsultation

Detvar i början av veckan Kissie delade med sig av sitt senaste inlägsom handlade om rumpan. Där visar hon läsarna sitt schema införveckan, som bland annat innefattar en konsultation för rumpan.

Iggy Azalea - Work

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.