Keela njuter av livet i LA-LA-land.
1 av 4
Keela njuter av livet i LA-LA-land.
Hon berättar för Nyheter24 att det bästa valet hon någonsin gjort – är att flytta dit.
2 av 4
Hon berättar för Nyheter24 att det bästa valet hon någonsin gjort – är att flytta dit.
Här myser hon på stranden.
3 av 4
Här myser hon på stranden.
Hon berättar även om alla godsaker staden bjuder på.
4 av 4
Hon berättar även om alla godsaker staden bjuder på.

Keela om livet i LA: Det är det bästa beslut jag någonsin tagit

Nyheter24:s favoritbloggerska Keela berättar om flytten till LA, kärleken, drömmarna och hur det är att leva nyttigt i sötsakernas stad.


Följ Keela

 Här kan du följa Keelas blogg.

Du har alltså tagit ditt pick och pack och flyttat till LA?

– Japp! Bästa beslutet i mitt liv utan tvekan. Jag har velat och tänkt flytta hit sedan jag var 18 men inte känt mig redo och inte vågat. Men nu äntligen tog jag tag i det och kom iväg. Nu har jag bott här i en månad och har aldrig mått bättre eller trivts bättre i hela mitt liv. Varje dag är den bästa någonsin ungefär och jag vill aldrig hem! Haha.

Kommer du att fortsätta blogga som vanligt?

– Bloggen är fortfarande mitt jobb och jag försöker sköta den lika bra som förut, men tyvärr är uppdateringen inte alls lika bra som den var i Sverige eftersom jag hela tiden är ute på nya, fantastiska äventyr här och inte vill sitta instängd vid datorn hela tiden. Men jag älskar fortfarande och blogga och har inga planer på att sluta.För att få visum och för att få bo här så måste jag plugga, så i September börjar jag plugga två dagar i veckan på Santa Monica College.

Vad är största skillnaden om man jämför med Sverige?

– Människorna tror jag. Alla är så trevliga och snälla här! Sen om det är falskt eller om det faktiskt är så dom är det vet jag inte. Men hela atmosfären här är helt annorlunda och den gör mig helt lycklig.

Vilka bor du med där borta?

– Jag bor med tre andra tjejer från Skåne som jag umgås allra mest med. Vi har redan blivit som en liten familj och jag trodde aldrig att jag skulle älska att ha rumskompisar såhär mycket. Vi har så kul tillsammans!

Du är ju någonting utav en träningsprofil. Du berättar på bloggen att det är lätt att äta onyttigt i LA då det finns så mycket ny, god mat. Berätta!

– Det är väldigt lätt att äta onyttigt här. Hemkörning kostar ingenting och skräpmaten är mycket billigare än nyttigare mat, men samtidigt så är det också väldigt lätt att vara nyttig här också. Speciellt i LA. Det är ju ett val man gör. I Sverige var jag väldigt inställd på kost och att äta nyttigt. Ibland lite för mycket till och med. Sedan jag kom hit har jag blivit mer avslappnad. Jag vet vad som är bra för mig, men samtidigt dör jag inte av en pizza då och då heller, säger hon och fortsätter:

– Det gäller att hitta en balans bara. Men eftersom det är så varmt här så har jag svårt för att äta mycket mat, så det blir mycket enklare rätter som sallader, frukt osv. Det godaste? Räknas cheesecake och choklad? Haha. Jag har blivit helt kär i butterfingers. Det är choklad med jordnötssmör.

Vad jag vet så hade du pojkvän innan du drog, hur går det nu? Vad har du för tips till andra tjejer som har en dröm om att dra utomlands men har ett förhållande i Sverige.

– Han visste att jag ville till LA hela tiden och respekterade det. Jag var tvungen att göra detta för det var min dröm och jag ville verkligen det mer än allt annat och satte min dröm och min vilja allra högst. Det har jag nog aldrig gjort tidigare. Jag har alltid anpassat mig vilket har gjort mitt rätt olycklig. Om det är meningen så kommer vi bli tillsammans igen och just nu är vi bra vänner.

Men distansförhållande, funkar det?

– Självklart kan man prova ha ett distansförhållande och för många går det säkert, men det är riktigt tufft. Jag hade det när jag var yngre i flera år, men det tärde mer på mig än vad det gjorde mig lycklig och därför skulle jag inte utsätta mig för det igen. I alla fall inte just nu. Men om man verkligen älskar varandra kan man säkert få det att fungera. Prova! Men jag tycker att, i alla fall som ung, så borde man följa sina egna drömmar och inte anpassa sig efter någon annans.

/
LA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

1 timme sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

2 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.