BB-Katerina bröt ihop - övertalades att stanna

Katerina Kazelis, 34, bröt ihop och började packa sina saker. Då övertalades hon att stanna av produktionen.


Två deltagare har lämnat huset till följd av psykiska besvär. I går, torsdag, var det nära att Katerina Kazelis också gjorde det.

Ett bråk där Peter Orrmyr, 33, kallade henne "tyrann" fick henne att brista ut i okontrollerad gråt och började hyperventilera kraftigt. Därefter började hon samla ihop sina tillhörigheter och packa sin väska för att lämna huset.

En total psykisk kollaps var nära och produktionen var tvungen att agera snabbt. Katerina kallades in i bikten där hon övertalades att stanna kvar.

– De uppfattade situationen som allvarlig. Hon reagerade kraftfullt och bröt ihop, säger en källa med insyn i produktionen till Aftonbladet.

Till en början var Katerina motsträvig och hade mycket svårt att kontrollera sin andning och gråt.

– De trodde att det var något allvarligt fel på Katerina och kallade in henne där de fick henne att lugna sig och börja andas normalt igen, säger källan till Aftonbladet.

 

Stannar

Övertalningen lyckades - och man kom överens om att Katerina och Peter skulle tala ut med varandra om det inträffade.

Pelle Porseryd, exekutiv producent för Big Brother, är förtegen om vad som sades i bikten.

– Det handlade om hur hon mådde och att hon ville lämna huset. Jag kan bekräfta att vi pratade med henne om just det här och vi försäkrade oss att hon mådde okej. Till slut landade vi i att hon stannar kvar, säger han till Aftonbladet. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.