Pelle Porseryd, exekutiv producent för "Big Brother".
1 av 3
Pelle Porseryd, exekutiv producent för "Big Brother". - Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX
Nadia Lindén, 30, väntar sitt andra barn. Kolla bebismagen på nästa bild!
2 av 3
Nadia Lindén, 30, väntar sitt andra barn. Kolla bebismagen på nästa bild! - Foto: DANIEL OHLSSON/TV4
Gravida Nadia. Hon kan föda inuti huset.
3 av 3
Gravida Nadia. Hon kan föda inuti huset. - Foto: DANIEL OHLSSON/TV4

Big Brother-deltagare gravid - kan föda i huset

Nyheter24 kan i dag avslöja att Nadia Lindén, 30, deltagare i årets "Big Brother" är gravid. Hon beräknas föda i mars - när tävlingen pågår.– Det stämmer, säger Pelle Porseryd, exekutiv producent för dokusåpan.


BB-bebisen Joscelyn

2005 föddes Joscelyn Savanna inne i det holländska "Big Brother"-huset. Mamman Tanja förlöste barnet inför rullande kameror - men holländska myndigheter satte stopp för bandet som aldrig visades i teve. Inte heller fick barnet filmas dygnet runt, utan den holländska produktionen tvingades backa för myndigheternas krav och placerade Tanja i ett rum utan kameror. Där fick även mor- och farföräldrar besöka deltagaren och barnet.

Sedan tidigare har 30-åriga Nadia Lindén en dotter i Hudiksvall, men nu väntar hon sitt andra barn - som alltså kan bli en "Big Brother"-bebis.

– Hon är i 30:e veckan, hon ska föda i mars, bekräftar Pelle Porseryd, exekutiv producent för programmet.

Det är ju ett väldigt spektakulärt fall. Hur har ni diskuterat hennes deltagande inom produktionen?

– Jag kan inte gå in i detalj på hur vi resonerat, men det är ett väldigt speciellt fall. Vi har ägnat mycket tid åt att prata om det fram och tillbaka. Givet fallet är det speciella resurser som krävs.

Vad ställer det för krav på er inom produktionen?

– Det ställer speciella krav på produktionen med en sådan här deltagare. Jag vill inte gå in i detalj på vilka krav, eftersom det gäller en enskild deltagare.

Nadia Lindén går in i "Big Brother"-huset i dag söndag klockan 21.00 på TV11.

Fotnot: Nadia Lindén själv menar att födseln är planerad till den 25 mars.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

1 timme sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

1 timme sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

1 timme sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

1 timme sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

2 timmar sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.