Varför Gina Dirawi valde att dyka upp som Karlsson på Taket och Danny Saucedo som Vanilla Ice övergår artikelförfattarens förstånd. Men det kanske är trendigt?
1 av 8
Varför Gina Dirawi valde att dyka upp som Karlsson på Taket och Danny Saucedo som Vanilla Ice övergår artikelförfattarens förstånd. Men det kanske är trendigt? - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
Stylisten Jonas Hallberg vet hur man blir en fests mittpunkt. Frågan är om det här är något att prova på hemma? Vi säger pass på den.
2 av 8
Stylisten Jonas Hallberg vet hur man blir en fests mittpunkt. Frågan är om det här är något att prova på hemma? Vi säger pass på den. - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
Minns ni låten om Herr Kantarell? Den gick ungefär så här: Har du sett herr Kantarell? Han kom dit i förrgår kväll med sin hatt på nacken.
3 av 8
Minns ni låten om Herr Kantarell? Den gick ungefär så här: Har du sett herr Kantarell? Han kom dit i förrgår kväll med sin hatt på nacken. - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
Petra Tungården kom i ett skinnåbäke som mest påminde om ett slaktarförekläde.
4 av 8
Petra Tungården kom i ett skinnåbäke som mest påminde om ett slaktarförekläde. - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
Frågan vi bör ställa oss här är följande: Hur kan Daniel Adams Ray ha så extremt roliga kläder på sig och se så enormt sorgsen ut på samma gång?
5 av 8
Frågan vi bör ställa oss här är följande: Hur kan Daniel Adams Ray ha så extremt roliga kläder på sig och se så enormt sorgsen ut på samma gång? - Foto: FameFlynet / Yessica Thor
Nä, det här var ju inte en särskilt konstig klänning som Molly Sandén valt. Bara tantig och tråkig. Vad är det för vits med att vilja se ut som Imelda Marcos, 3000 år gammal, när man är ung och tokhet som Molly?
6 av 8
Nä, det här var ju inte en särskilt konstig klänning som Molly Sandén valt. Bara tantig och tråkig. Vad är det för vits med att vilja se ut som Imelda Marcos, 3000 år gammal, när man är ung och tokhet som Molly? - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
Tanken här kanske var: Jag tar allt det fulaste som finns och kastar på mig och ser vad som händer? PS. Huvudbonaden?! Vad hände med jeans och keps. DS.
7 av 8
Tanken här kanske var: Jag tar allt det fulaste som finns och kastar på mig och ser vad som händer? PS. Huvudbonaden?! Vad hände med jeans och keps. DS. - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
Se föregående bildtext.
8 av 8
Se föregående bildtext. - Foto: FameFlynet / Yessica Thor

Kändisarnas konstigaste outfits på modegalan

Vad hände med den lilla svarta och ett par tråkiga klackar? Nyheter24:s Quetzala Blanco har hittat de märkligaste outfitsen från fredagens stora modefest Ellegalan.


Alla vinnare

Bland vinnarna på årets Ellegala hittar vi Tomas Ledin som kammade hem pris som årets bäst klädda man, Marie Serneholt som belönades för årets look och årets bäst klädda duo gick till popgruppen Icona Pop. Läs mer på Elles hemsida här.  

I fredags ägde den årliga Ellegalan rum i Stockholm. På plats fanns självklart Sveriges samlade modeelit, kändisar, artister och politiker – till och med prins Carl Philip förgyllde festen med sin närvaro. 

Och kvällens gäster passade minst sagt på att experimentera en smula med sina outfits – från Gina Dirawis hängselbyxor till stylisten Jonas Hallbergs minishorts. 

Spana in de svenska kändisarnas vågade kreationer i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

Darin minglar på årets Ellegala


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.