Tidningen Jezebel utlyste en belöning på nästan 100 000 kronor för de oretuscherade bilderna på Lena Dunham.
1 av 8
Tidningen Jezebel utlyste en belöning på nästan 100 000 kronor för de oretuscherade bilderna på Lena Dunham. - Foto: Jezebel
Rynkor har trollats bort, halsen har blivit längre och smalare, hakan spetsigare och urringningen blev inte lika generös. Dessutom blev midjan smalare.
2 av 8
Rynkor har trollats bort, halsen har blivit längre och smalare, hakan spetsigare och urringningen blev inte lika generös. Dessutom blev midjan smalare. - Foto: Jezebel
Ser du förändringen?
3 av 8
Ser du förändringen? - Foto: Jezebel
Ögonbrynen fylldes ut, halsen blev smalare, huvudet mindre så att ögonen skulle se större ut, Dunhams käklinje har blivit tydligare och ena axeln har fallit ned en bit så att halsen ska se längre ut.
4 av 8
Ögonbrynen fylldes ut, halsen blev smalare, huvudet mindre så att ögonen skulle se större ut, Dunhams käklinje har blivit tydligare och ena axeln har fallit ned en bit så att halsen ska se längre ut. - Foto: Jezebel
Den här bilden var extra lustig – här är ett studioporträtt av Lena Dunham inmonterat på en gata i New York. Komplett med duva på huvudet och allt!
5 av 8
Den här bilden var extra lustig – här är ett studioporträtt av Lena Dunham inmonterat på en gata i New York. Komplett med duva på huvudet och allt! - Foto: Jezebel
6 av 8
- Foto: Jezebel
7 av 8
- Foto: Jezebel
Midjan har blivit smalare och benen längre.
8 av 8
Midjan har blivit smalare och benen längre. - Foto: Jezebel

Se "Girls"-stjärnan före och efter retuschen

"Girls"-stjärnan pryder omslaget till modetidningen Vogue. Men bilderna har blivit hårt retuscherade.


Stjärnornas värsta Photoshop-missar

Ny hudfärg, borttappade kroppsdelar, extrem viktnedgång och gummiarmar? Ja, det låter som en skräckfilm. 

Men det är bara de värsta Photoshopkatastroferna som drabbat kändisarna.

Läs mer och se alla bilder här.  

Förra veckan skrev Nyheter24 om "Girls"-stjärnan Lena Dunham, 27, som pryder modetidningen Vogues omslag. 

Samtidigt som både samtidiga modeprinsessor som Miley Cyrus och Kim Kardashian är bannlysta av modetidningen Vogue och deras ökända chefredaktör Anna Wintour, så tar Dunham den fashionabla tidningen med storm. 

Lena och hennes motspelare Adam Driver plåtades av prestigefotografen Annie Leibovitz, för en serie bilder till tidningen. Omslaget och bilderna i tidningen har hyllats världen över, men tidningen Jezebel – och många med dem – tyckte att något kändes lite lurt med bilderna. 

100 000 kronor för ofixade bilder 

Så tidningen tog saken i egna händer, och utfäste en belöning på nästan 100 000 kronor för att få lägga vantarna på de oretuscherade bilderna på Dunham. Inom två timmar hade redaktionen på tidningen fått sex stycken olika oretuscherade bilder – och de visar tydligt hur både Lenas midja, hals och ansikte blivit betydligt smalare. 

Se före och efter-bilderna i bildspelet ovan – klicka på pilarna. 

CNN rapporterar om retuschen av Dunham i Vogue: 


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

1 timme sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.