Solange några timmar innan hon gick till attack mot Jay-Z.
1 av 4
Solange några timmar innan hon gick till attack mot Jay-Z. - Foto: Photoshot / Photoshot
Stjärnparet på röda mattan några timmar innan Solange gick till attack mot Jay-Z.
2 av 4
Stjärnparet på röda mattan några timmar innan Solange gick till attack mot Jay-Z. - Foto: Stella Pictures / AAR/FAMEFLYNET PICTURES
Trion lämnar sedan hotellet. Jay-Z lämnade i en egen bil.
3 av 4
Trion lämnar sedan hotellet. Jay-Z lämnade i en egen bil. - Foto: Tmz.com
Solange får in en spark mot Jay-Z.
4 av 4
Solange får in en spark mot Jay-Z. - Foto: Tmz.com

Det sa Jay-Z till Solange innan hon gick till attack

Fylla och bråk. Vad hände egentligen timmarna innan Solange Knowles gav sig på Jay-Z? Och vad sa Jay-Z som fick Solange att se rött?


Fått sparken

Enligt Mediatakeout.com så har Jay-Z och hans skivbolag Roc Nation sparkat Solange Knowles efter att hon attackerade Jay-Z i hissen.

Läs mer här.  

Raderade Instagrambilder

Brittiska tidningen Mirror upptäckte att Solange Knowles har raderat alla bilder på Beyoncé.

Läs mer här.  

Attacken fick internet att explodera

Beyoncés syster Solange gick till attack mot Jay-Z. Nu svämmar internet över av memes. 

Se de bästa här.  

Beyoncés syster Solange Knowles sparkade, slog och spottade på Jay-Z i en hiss. En övervakningsfilm från hissen läckte ut, och Solanges misshandel blev snabbt en världsnyhet.

Sparkar, slag och spott

Nu har videon i sin helhet läckt ut, och i den senaste videon ser vi hur en livvakt får hålla fast Solange och försöka hindra henne från att fortsätta sin galna attack mot Jay-Z, som redan då hade mottagit slag, sparkar och enligt tidningen Mediatakeout.com ska Solange även ha spottat på Jay-Z.

På videon ser vi hur Beyoncé försöker lugna ner sin syster, men backar snabbt. 

"Hon var helt borta"

Nu försöker flera medier få reda på sanningen bakom slagsmålet. Enligt flera källor till Page Six så var Solange "stridslysten" och betedde sig som en "tryckkokare som väntade på att explodera".

– Solange hade druckit för mycket och var helt borta när underhållningen började efter middagen på Met Ball. Hon dansade som en galen persoon, sa en källa till Page Six. 

Bråkade innan slagsmålet

En annan källa avslöjar för US Weekly att Solange tidigare under kvällen hade varit i en hetsig diskussion med Kim Kardashians kompis Rachel Roy. När en gäst på festen försökte gå mellan bråket, så frågade gästen vad som "var Solanges problem". Beyoncé ska ha då ha försvarat sin syster och sagt "du talar inte till min syster på det sättet". 

"Flippade totalt"

När det var dags för trion bestående av Jay-Z, Beyoncé och Solange att sedan gå in i hissen så brast det för Solange, skriver Us Weekly vidare. 

– Hon flippade totalt över något som Jay sa, och hon tog det på fel sätt. Jag vet inte vad det var, men hon överreagerade något enormt, säger källan vidare. 

Bråkade om Rihanna

Men nu avslöjar en källa till brittiska Daily Mail vad som faktiskt utlöste bråket. Källan berättar att Solange var "full och irriterad", och frågade Jay-Z, som var på väg till Rihannas efterfest på en nattklubb, varför han "inte bara kunde åka hem". 

Sedan frågade hon Beyoncé varför hennes man "behövde gå till klubben just nu". 

Då kontrade Jay-Z och sa "Och det ska komma från dig" – vilket fick Solange att flippa. 

Hänt förut 

Enligt Us Weekly  är det inte första gången som Solange tappar tålamodet och använder sig av våld. 

– Solange har flippat ut så här förut. Hon kan igång på småsaker. Det här är inte första gången det händer. Det är därför Jay och Bey är så lugna. De är vana vid det här från Solange, det har definitivt hänt förut, säger källan vidare. 

Se videon i sin helhet:


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

2 timmar sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

2 timmar sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...