Filmens producent Ice Cube, regissören F. Gary Gray, filmens producent Dr. Dre och skådespelarna Corey Hawkins som spelar Dre, Jason Mitchell som spelar Eazy-E och O'Shea Jackson som spelar Ice Cube.
Filmens producent Ice Cube, regissören F. Gary Gray, filmens producent Dr. Dre och skådespelarna Corey Hawkins som spelar Dre, Jason Mitchell som spelar Eazy-E och O'Shea Jackson som spelar Ice Cube. - Foto: Universal Studios

Drive-by skjutning under filminspelning – en person träffad

Det var förra veckan som en drive-by skjutning drabbade filmteamet bakom den nya hiphop-filmen.


Mer om N.W.A

N.W.A är en förkortning av Niggaz Wit Attitudes. Gruppen bildades i Kalifornien 1986, och genom åren har bandet haft medlemmar som Ice Cube, Dr. Dre, Eazy-E, DJ Yella och MC Ren

Deras mest kända låtar är "Fuck tha Police", "Straight Outta Compton" och "Express Yourself".

I skrivande stund spelas det in en film om den legandariska hiphopgruppen N.W.A. Filmen döptes till "Straight Outta Compton" efter bandets andra album.

Men inspelningen har inte varit någon dans på rosor. Nu skriver Tmz.com att hela teamet nämligen skakades av en skottlossning. 

Gängtecken 

För Tmz.com berättar ögonvittnen hur en drive-by skjutning ägde rum utanför tingshuset i Compton, precis där filmteamet höll på att spela in. 
De som sköt mot tingshuset gjorde gängtecken mot en passerande bil, och hade inte siktet inställt på filmcrewet.

Överlevde kulan 

En förbipasserande fotgängare träffades av en kula och kollapsade på inspelningsplatsen – men överlevde, skriver Tmz.com. 

Filmteamet kommer att fortsätta att filma i området kring Compton, trots att flera filmarbetare är skakade och oroade för sin säkerhet, skriver Tmz.com vidare. 

N.W.A "Straight Outta Compton"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!