Big Sean och Ariana Grande är ett par.
1 av 3
Big Sean och Ariana Grande är ett par. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Ariana Grande bröt sin förlovning tidigare i år.
2 av 3
Ariana Grande bröt sin förlovning tidigare i år. - Foto: Stella Pictures / KM/FAMEFLYNET PICTURES
Även Big Sean var förlovad, men även han bröt förlovningen med sin ex-kärlek, "Glee"-stjärnan Naya Rivera.
3 av 3
Även Big Sean var förlovad, men även han bröt förlovningen med sin ex-kärlek, "Glee"-stjärnan Naya Rivera. - Foto: FameFlynet / LApix/FAMEFLYNET PICTURES

Ariana Grande och Big Sean är Hollywoods hetaste par

Det börjar likna kärlek, banne mej.


Sångerskan Ariana Grande, 21, och rapstjärnan Big Sean, 26, är Hollywoods nya heta IT-par. En källa avslöjar för E! News att Ariana och Sean, som jobbade tillsammans med Arians superhit "Problem", nu dejtar varandra.

– De har varit vänner sedan de gjorde låten tillsammans. De har umgåtts mer och mer den senaste tiden och kommit varandra väldigt nära. De trivs bägge väldigt bra, säger källan till E! News.

Turturduvorna sågs även på bio tillsammans. De såg en sen visning av filmen "The Purge", och blev igenkända av tre människor i publiken. Enligt ett ögonvittne så kysstes paret under filmen och gick innan filmen var slut, skriver E! News. 

Ariana bröt nyligen förlovningen med sin 19-årige pojkvän Jai Brooks. Big Sean var tidigare förlovad med "Glee"-stjärnan Naya Rivera, men de gjorde slut i april. Tre månader senare gifte sig Rivera med skådespelaren Ryan Dorsey under en lågmäld ceremoni i Mexiko.

Ariana Grande "Right there" ft. Big Sean

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!