Roosmarijn de Kok.
Roosmarijn de Kok.

Modell gripen – försökte snatta choklad

Slog sötsuget till?


Är det en kokainpåse som Cara tappar framför kameran?

Den 20-åriga supermodellen har anlitats av både H&M och Victorias Secret. Här tappar hon vad som ser ut som en påse kokain framför paparazzifotograferna. 

Läs mer här. 

Den 19-åriga modellen Roosmarijn de Kok – som har prytt omslag för bland annat Vogue – greps i somras efter att ha snattat tre chokladkakor från en Whole Foods-butik.

Tidigare i veckan var det dags för modellens rättegång, och de Kok dök upp klädd i Saint Laurent, skriver Gawker. 

Hennes advokat Sal Strazzullo anser att anmälan mot de Kok är trams. Enligt advokaten hade de Kok handlat fettfri youghurt och proteinbars, och glömt att hon hade chokladkakorna i sin väska. 

– När hon var på väg att lämna butiken så kom hon på att hon hade chokladkakorna i väskan. När hon vände sig om så kom butikschefen och sa "nu har vi dig", säger advokaten till New York Post. 

– Enligt anmälan står det att hon var på väg att gå – det står inte att hon lämnade butiken. Hon är helt oskyldig, avslutar advokaten. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

1 timme sedan

Carina Burman får Bonnier-stipendium

2 timmar sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".

Sofia Jannok kan få novellpris

2 timmar sedan
En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

2 timmar sedan
Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

3 timmar sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

idag 05:04
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.