Kim Kardashian har hårda krav.
1 av 3
Kim Kardashian har hårda krav. - Foto: DR / Stella Pictures
Det blir inte många minuter över för egentid för Kim.
2 av 3
Det blir inte många minuter över för egentid för Kim. - Foto: Stella Pictures
Kim på språng med dottern North.
3 av 3
Kim på språng med dottern North. - Foto: Vantagenews.co.uk / Stella Pictures

Här är Kim Kardashians krav på journalisterna

Att intervjua Kim Kardashian är inte ett enkelt jobb.


I Kim Kardashians, 33, liv är det inte mycket som lämnas åt slumpen. Hennes vardag är noggrant iscensatt och kontrollerad med scheman ända in på minuten, skriver Radaronline . Melissa Hoyer, som nyligen intervjuade Kim, berättar om sin upplevelse med stjärnan som har en rad olika krav inför hennes intervjuer. 

Inga misstag

Det finns inget utrymmet för misstag när man intervjuar Kim Kardashian. Hoyer fick exakt åtta minuter på sig att ställa alla sina frågor och frågorna var tvungna att godkännas innan intervjun av Kim, inga andra frågor än de godkända fick ställas. Innan kamerorna satte igång såg Kim till att hon såg bra ut och kontrollerade kameravinklarna, hon ville endast bli filmad från midjan och upp. Mellan varje intervju ska Kim även ha en minuts egentid där hon hinner samla tankarna. 

–Kim är försiktig med hur hon svarar på varje enskild fråga, hon vill aldrig vara för specifik om personer eller platser. 

Trots Kim Kardashians kontrollerade robot-tillika liv, fanns det ett ögonblick då Hoyer anser att hon fick fram den "riktiga Kim".

–När jag sa att hon verkar trivas i sitt eget skinn visade Kim en glimt av sitt verkliga jag och svarade "Ja jag tror det, allt verkar sitta där det ska".


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!