Christy Mack.
1 av 5
Christy Mack.
Christy blev brutalt misshandlad av sin ex-pojkvän Jonathan Koppenhaver.
2 av 5
Christy blev brutalt misshandlad av sin ex-pojkvän Jonathan Koppenhaver.
Jonathan Koppenhaver är MMA-stjärna och går även under namnet War Machine.
3 av 5
Jonathan Koppenhaver är MMA-stjärna och går även under namnet War Machine.
Här dyker hon upp på välgörenhetsgala.
4 av 5
Här dyker hon upp på välgörenhetsgala.
5 av 5

Porrstjärnan på väg tillbaka efter den brutala misshandeln

Christy Mack är sakta men säkert på väg tillbaka efter att ha blivit misshandlad av ex-pojkvännen Jonathan Koppenhaver eller War Machine som han också kallas.


"Om min flickvän var otrogen hade jag också slagit henne"

 Läs skådespelaren osmakliga ord om misshandeln.

Det var tidigare i år som Las Vegas-polisen mottog ett larm. Det var en naken, sönderslagen kvinna som i panik sprungit över till sina grannar för att rädda sitt eget om liv. Kvinnan var porrstjärnan Christy Mack, 23. Mack hade lyckats rymma från sitt hem efter att ha blivit brutalt misshandlad av ex-pojkvännen och MMA-stjärnan Jonathan Koppenhaver, 32. 

"Jag har brutit ett revben och min lever är punkterad"

Efter händelsen berättade Mack om sina skador för sina Twitterföljare.

– Han tvingade mig att klä av mig och duscha framför honom. Sedan drog han ut mig och slog mig i ansiktet. Jag minns inte hur många gånger jag blev slagen. Jag har 18 brutna ben kring mina ögon och min näsa är bruten på två ställen. Flera av mina tänder är utslagna och flera är skadade. Jag kan inte tugga. Jag kan inte heller se med mitt vänstra öga. Jag kan knappt prata utan sluddrar eftersom jag är så svullen och saknar flera tänder. Jag har brutit ett revben och min lever är punkterad efter en spark mot sidan. Mitt ben är så illa skadat att jag inte kan gå själv, skrev hon. 

På väg tillbaka

Under söndagskvällen postade Mack ett mindre kollage bild på sin Twitter, föreställande henne själv där man får se hur hon sakta men säkert återhämtat sig. Bilderna visar hur Christy såg ut två dagar efter misshandeln, och därefter två veckor och fyra veckor efter misshandeln. Den sista bilden är en bild från lördagens välgörenhetsevent för folk som fallit offer för misshandel. 

– Jag har fortfarande några tandläkarbesök kvar. Jag har kollat upp ögonen och är tacksam över att jag fortfarande har synen kvar, skriver hon på Twitter.

Efter åtta dagar på rymmen greps Koppenhaver på ett hotell i Los Angeles. Han satt och åt pizza under gripandet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

2 timmar sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

3 timmar sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...