Justin Bieber befinner sig i skrivande stund på ett kristet läger.
1 av 3
Justin Bieber befinner sig i skrivande stund på ett kristet läger. - Foto: Stella Pictures / JUNIOR / BESTIMAGE
Nu är det slut på det roliga.
2 av 3
Nu är det slut på det roliga. - Foto: Instagram/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Bärs? Bara att glömma.
3 av 3
Bärs? Bara att glömma. - Foto: Planet Photos / Planet Photos

Justin Bieber på kristet läger – nu ska han sprida guds budskap

Modeller, sprit och droger är ett minne blott – nu fokuserar Bieber på att sprida guds ord.


Det är ingen slump att det var längesedan Justin Bieber, 20, var inblandad i en skandal. Stjärnan har nämligen legat rejält lågt den senaste tiden, och i skrivande stund befinner han sig på ett kristet läger i Palm Springs.

Där kommer han att spendera två veckor med en präst, skriver Tmz.com.

Bieber har tagit en paus från sina vänner och slutat att dricka alkohol och röka marijuana. Nu har Bieber fullt fokus på gud. På paparazzibilder som Tmz.com har kommit över så ses Bieber läsa den kristna boken "Occupy all streets" som handlar om hur man kan sprida guds ord och motstå frestelser.

/
Gud
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

idag 06:00
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.