Beyoncé eller Boyonce?
1 av 4
Beyoncé eller Boyonce?
Kanske inte lika glammigt som originalet.
2 av 4
Kanske inte lika glammigt som originalet.
Men väldigt roligt.
3 av 4
Men väldigt roligt.
En av killarna twerkar loss i hyllningsvideon.
4 av 4
En av killarna twerkar loss i hyllningsvideon.

Se de halvnakna killarnas version av Beyonces superhit

Da dansanta killarna i Boyoncé gör den bästa hyllningen till Beyoncé vi någonsin har sett.


Det var i mitten av november som Beyoncé släppte videon till sin nya låt "7/11". I videon dansar och festar Beyoncé med ett gäng tjejer i ett hotellrum, och efter att videon har släppts så har en rad människor försökt sig på att imitera eller hylla Beys video. En och annan parodi har också slunkit igenom. 

Men frågan är inte om den allra roligaste videon är de fem barbröstade killarna som dansar loss med grönsaker. De kallar sig Boyoncé och är förmodligen det roligaste vi har sett på länge: 

Se deras underbara dansvideo här: 


Och jämför med Queen B:s original...

1
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Produktionsstödet sågas – "lönlöst att söka"

Christian Bauer bytte karriär – det jobbar han med i dag: "Blev anställd som 56-åring"

Christian Bauer är sedan 2023 gift med Pernilla Wahlgren och syns flitigt i "Wahlgrens värld". Men vad vet du egentligen om artisten och tv-profilens andra hälft? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som googlas om Christian.

Tittarna rasar på hetsätningen i Robinson 2024 – det här hände

Det var under tisdagens avsnitt av Robinson som det var scener innehållande rent och skärt frosseri. Och tittarna, de hade väldigt starka åsikter angående specifikt en person.

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

1 timme sedan
Trafikavspärrningar, larmbågar och en stor mängd poliser möter 100 000 besökare – och eventuellt högljudda demonstranter – som väntas i Malmö framöver. Men området runt Malmö Arena kommer att vara tryggt, lovar polisen.

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

3 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

idag 06:22
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.