Tom Cruise lämnar nu sekten.
1 av 5
Tom Cruise lämnar nu sekten. - Foto: Photoshot. All rights reserved. / Stella Pictures
Tom, Katie och en liten Suri år 2007.
2 av 5
Tom, Katie och en liten Suri år 2007. - Foto: DR / Stella Pictures
Hela familjen i New York år 2008.
3 av 5
Hela familjen i New York år 2008. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Tom och Katie skilde sig år 2013. Här ser vi Katie, Suri och Tom år 2008.
4 av 5
Tom och Katie skilde sig år 2013. Här ser vi Katie, Suri och Tom år 2008. - Foto: FAME PICTURES / STELLA PICTURES
Suri bor med sin mamma Katie och har inte träffat pappa Tom på två år.
5 av 5
Suri bor med sin mamma Katie och har inte träffat pappa Tom på två år. - Foto: FameFlynet Sweden

Därför lämnar Tom Cruise sekten

Filmstjärnan Tom Cruise lämnar scientologsekten efter 25 år.


Skådespelaren Tom Cruise, 52, planerar att lämna Scientolog-sekten. Anledningen är att Tom på grund av sekten inte har träffat sin dotter Suri, 9, på två år, avslöjar en källa för tidningen Star.

Ett hjärtskärande telefonsamtal med dottern fick Tom att inse att han missar alla stora och viktiga händelser i dotterns liv.


"Han började gråta"

– Suri pratade på om sin balettklass och om hur mycket hon älskar det. Tom insåg att han aldrig har sett henne uppträda och han började gråta. Det slog honom att hon växer upp och att han inte finns där för att se det. De pratar i telefon och videochattar, men det är inte samma sak, säger källan till Star och fortsätter:

– Tom har missat födelsedagar, skoluppträdanden och allt det i Suris barndom som händer så fort och är borta innan du vet ordet av. Suri är ingen bebis längre – hon är fullt medveten om att hennes pappa inte är med särskilt mycket. När de pratar i telefon är det mer och mer som att hon pratar med en främling, avslutar källan för Star, via Hollywoodlife.


Lämnar sekten efter 25 år

Tom Cruise har varit med i sekten sedan 1990 och räknas till en av scientologernas mest inflytelserika och mäktiga medlemmar.

Tom och Suris mamma, filmstjärnan Katie Holmes, skilde sig år 2013. Anledningen till skilsmässan var att Katie ville skydda Suri från sekten.


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

igår 20:46

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

igår 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

igår 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

igår 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

igår 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

igår 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.