Eddie och Emma från Arizona.
1 av 2
Eddie och Emma från Arizona. - Foto: Channel 4
Kitty och Moses.
2 av 2
Kitty och Moses. - Foto: Channel 4

De här paren tjänar flera tusen på att göra världens vanligaste grej i webcam

Skulle du betala pengar för att kolla på det här?


I brittiska Channel 4:s nya programserie "Sex Diaries: Webcam Couples" så möter vi fyra olika par som har sex framför webcams – och tjänar en hel del pengar på det.

Enligt produktionen bakom programmet så går det en trend i porren – och många har tröttnat på "putsade och lyxiga Hollywood-porrfilmer".

Kitty och Moses slå på sin webcam och har sex i sitt vardagsrum för en växande skara fans, skriver Daily Mail.

– Det är som att titta på ett riktigt par eftersom vi är ett riktigt par, säger Kitty till Daily Mail.

De ligger åtta gånger om dagen – sex dagar i veckan

Emma från Phoenix, Arizona, har jobbat med webcam-sex i över tre år – sedan hon fick sparken från sitt tidigare kontorsjobb. Efter att Emmas pojkvän Eddie åkte in i finkan så började Emma att jobba med sin bästis Nicole.

Nu har de sex med varandra åtta gånger om dagen, sex dagar i veckan. Emma säger att det kan vara svårt att ha sex så många gånger och att hon ibland får bakteriella infektioner, skriver Daily Mail.

Se trailern här:

Tvättar och dammsuger

Paret Angel och Dagone har inte bara sex i webcam. De spelar även spel och chattar med sina webcam-fans. Dessutom filmar de när Angel....städar?!

– Några av mina mest populära videos är på mig när jag tvättar eller dammsuger, säger hon.

Angel och Dagone tjänar så bra på sina videos att de inte behöver jobba med någonting annat. Dessutom har de gjort sin gemensamma drömresa: paret besökte alla 52 amerikanska delstater i sin husvagn. Med på resan var även deras sju husdjur.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!