Sienna Miller är orsaken till Brangelinas senaste kärleksbråk
1 av 4
Sienna Miller är orsaken till Brangelinas senaste kärleksbråk - Foto: Stella Pictures
Det har länge rapporterats om ett stormigt förhållande
2 av 4
Det har länge rapporterats om ett stormigt förhållande - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Nu spelar Pitt in film med Miller
3 av 4
Nu spelar Pitt in film med Miller - Foto: KGC Photo Agency LLP KGC Photo Agency LLP / Stella Pictures
Vilket får Jolie att gå i taket
4 av 4
Vilket får Jolie att gå i taket - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Brangelina i storbråk om Sienna Miller – rädd för otrohet

Det verkar knaka i fogarna mellan Hollywoods älsklingspar Angelina Jolie och Brad Pitt igen. Och den här gången är Sienna Miller inblandad.


Brangelina har varit Hollywoods kändispar nummer ett ända sedan de blev kära för tio år sedan, under inspelningen av Mr and Mrs Smith.

Men flera gånger har det rapporterats om fnurror på tråden. Och i en ny intervju i Vogue berättar Angelina Jolie om den svåra kärleken.

– Brad och jag har våra issues, säger hon.

Och just för stunden verkar problemet i fråga vara Sienna Miller. Hon spelar nämligen nu in filmen "The Lost City Of Z", som Brad Pitt producerar. Och när Pitt ville åka och hälsa på film-teamet på Irland röt Jolie i från, enligt Radar Onilne.

– Angie sa till hon rakt ut: "Du åker inte". Hon hörde Brad ta upp Siennas namn nästan varje dag sen filmproduktionen drog i gång i augusti, säger en källa.

– Brad sa att han måste få göra sitt jobb som producent, men Angelina skrek att hon inte ville ha honom i närheten av Sienna. De pratade knappt med varandra resten av dagen, fortsätter källan.

Och det är just eftersom Pitt och Jolie själva startade sin romans medan Pitt fortfarande var gift, som hon är extra orolig för att det ska hända igen. Dessutom är Miller singel och har en historia av att få ihop det med både kollegor och gifta män, enligt Radar Online.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!