Se mer av Hunter McGrady i bildspelet.
Se mer av Hunter McGrady i bildspelet. - Foto: Sports Illustrated, https://www.instagram.com/huntermcgrady. Bilden är ett montage.

Hon mobbades och kallades "fet" – nu tar hon revansch som supermodell

Hunter McGardy är den 23-åriga modellen som hånades för sin kropp – nu tar hon revansch på ett sätt som lär få hennes gamla plågoandar att tappa hakan.


Hunter McGrady, 23, är modellen som nu tar världen med storm. Hunter ser vi i det senaste numret av Sports Illustrated där hon modellar jämte supermodeller som Ashley Graham, Kate Upton, Chrissy Teigen, Nina Agdal och svenska Victorias Secrets-modellen Kelly Gale.

Trots att Hunter nu lever i sus och dus så har hennes liv inte alltid sett ut såhär. I skolan mobbades hon för sin kropp och kallades "fet".
Hunter McGrady i Sports Illustrated. Bildkälla: Sports Illustrated.

– Jag blev riktigt mobbad i skolan...Jag tycker att vi alla är vackra oavsett vilken form vi har. Men i skolan sa de alltid att jag var fet och att jag aldrig skulle bli modell, säger Hunter till Sports Illustrated.

Hunter inledde sin modellkarriär redan som 16-åring, och då insåg hon att hon inte behövde se ut som en size zero-modell för att lyckas. Och hon lät sig inte heller tryckas ner av vidriga modellbokare.

– Jag minns när jag var 16 år gammal och jag skulle plåtas för ett T-shirt märke som hade bokat mig. Jag kom dit och de sa åt mig att jag var tvungen att gå hem för jag var för stor. De gav mig inte ens en chans att prova någon av tröjorna, de hade redan bestämt sig att jag var för stor för dom, säger Hunter till Glamour.

Hunter tar en selfie.

Hon blev ledsen, upprörd och skämdes.

– Men det viktigaste var att jag blev arg eftersom de hade dömt ut mig innan de ens lät mig pröva en tröja. Jag tyckte synd om dom. Inte om mig själv. För de missade den chansen, säger Hunter till Glamour.

Och nu tar som sagt Hunter sin stora revansch i det nya numret av Sports Illustrated – se bilderna i bildspelet ovan.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.