- Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Supermodellen Ashley Graham dumpades – för sin kropp

Det Ashley Graham berättar om sina idioter till ex-pojkvänner är bara för sjukt.


Supermodellen Ashley Graham, 29, kritiseras ständigt av nättroll och andra hatare för sin kropp. Men det är inte bara bakom datorskärmarna som de bittra personerna finns.


Även Ashleys ex-pojkvänner har klankat ner på henne för hennes kropp. I en intervju med People berättar Ashley att hon relaterar till den bodyshaming som andra kvinnor har råkat ut för, och som de berättar om för mig.

– Ingenting förvånar mig. Jag har varit med precis om samma saker. Jag har kallats hemska saker. Jag har haft pojkvänner som har dumpat mig eftersom de varit rädda att jag skulle "bli för fet" senare i livet, säger hon till People.


Nu delar Ashley med sig av sin berättelse – se mer i klippet ovan.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

2 timmar sedan
David Dencik spelar Lars Norén när SVT nu gör tv-serie om den världsberömde dramatikerns teaterpjäs "7:3" och konsekvenserna av uppsättningen.

Carina Burman får Bonnier-stipendium

2 timmar sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".

Sofia Jannok kan få novellpris

2 timmar sedan
En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

3 timmar sedan
Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.