Bloggarnas dom: avgå Lagerbäck

Bloggosfären vill byta förbundskapten.


Allt sedan förlustmatchen mot Danmark har fler och fler bloggare fallit in i kören som sjunger om ett avgång. Lars Lagerbäcks avgång.

HV-bloggen på Expressen: "Lagerbäck är en bromskloss som på sikt kommer få förödande konsekvenser för svensk fotboll."

Jesper Högström, på Trehörnorstraff: "För det går inte att komma ifrån: de som såg hungriga ut, de som gjorde det där lilla extra igår, var Rasmus och Viktor Elm. Zlatan Ibrahimovic är en världsstjärna i Inter, men han är inte någon världsstjärna i landslaget: förklara det hur ni vill. Kim Källström är lika stressad och överhettad som han alltid ha varit i den gula tröjan: förklara det hur ni vill. Kanske har den pragmatiska, oentusiastiska modellen spelat ut in roll. Kanske hade vilken modell om helst spelat ut sin roll efter elva år med samma ansikte."

Raspberrypie om matchen mot Malta: "Usch, det är nästan så man inte vågar eller ens vill titta efter fiaskot mot Danmark i lördags. Jag säger som resten av Sverige...Lagerbäck - AVGÅ!"

Jinge skriver att Sverige inte har något i VM att göra: "Vi kommer inte heller att gå vidare. Fotbollslandslaget sprang omkring som yra höns, eller eftersom de är gula, yra kycklingar... Lars Lagerbäck kanske har en massa meriter, men idag är han en ballast och en antikvitet som rör på sig. Vi ska nämligen vara himla glada om vi lyckas spela 0-0 mot Malta på onsdag."

Norah4you menar att "bäst före-datumet gått ut på Lagerbäck för länge sedan".

Börje the man tar i ordentligt: "Lagerbäck är en hycklande fjant som lever gott på att han en gång i tiden hade spelare som ville. Han själv är noll och inget. Bara en djävla nickedocka som rabblar mantran som att 'vi spelade bra men hade marginalerna emot oss' och 'vi spelade solit och säkert'. Kan ingen putta till honom så han kommer över det där hacket han fastnat i dom senaste fem åren..."

Uppdaterad vill också byta förbundskapten: "Efter lördagens praktfiasko mot Danmark kan inte karln mena allvar. Han är inte rätt man att leda Sveriges landslag i fotboll år 2009."

Nyheter24:s Eric Rosén menade direkt efter matchen att Sverige saknar spelidé och att det är dags för Lagerbäck att avgå. Något han fortfarande står fast vid. Allmän expertkonsensus bland gamla spelare/tränare tycks vara att Lagerbäck ska avgå när hoppet om VM är ute. Bland andra Viasats Hasse Backe och Ola Andersson.

Efter fiaskot mot Danmark väntar Malta på onsdag. Hur länge blir Lars Lagerbäck kvar? Hur länge är hoppet kvar?

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så tycker fotbollsfansen om VAR

3 timmar sedan

Löftet till Bergvall: "Ska finnas där för honom"

3 timmar sedan
Tolv allsvenska matcher och en cupfinal mot Malmö FF återstår av tiden i Djurgården. Sedan bär det av till London och Tottenham för Lucas Bergvall, 18. Där ställer sig gärna Dejan Kulusevski i välkomstkommittén. Jag har aldrig haft en svensk lagkamrat så det ska bli otroligt kul att vara där och finnas för honom, säger han.

Allsvenskan: Fem unga talanger att hålla koll på

3 timmar sedan
Vilka slår igenom och får rubrikerna? Vilka nyförvärv blir lyckade? Flopparna? Vilka unga spelare tar den 100:e allsvenska säsongen med storm?

Boston missade chans att säkra slutspel

idag 03:52
Boston behövde "bara" ta en poäng i matchen mot Tampa Bay för att som andra lag för säsongen säkra en plats i Stanley Cup-slutspelet.

Varning för tysk öl: "Kan vara starkare"

idag 03:20
Brittiska fans varnas för den öl som kommer att serveras under fotbolls-EM i Tyskland i sommar.

Sundqvist knäskadad – borta resten av säsongen

igår 23:28
St Louis svenske NHL-anfallare Oskar Sundqvist blir borta resten av säsongen efter skadan i matchen mot Vegas under natten till tisdagen. Den 30-årige svensken har dragit av främre korsbandet i höger knä och ska opereras, bekräftar klubben på nhl.com.