Carolina Gynning om sin osvenska bok

"Boken säger allt om mig."


Carolina Gynning har ännu en gång bevisat att hennes kreativa sida är något att räkna med. I dagarna släpper hon drinkboken Min natt med Martini. Boken är en glossig coffeetablebok full med bilder på Carolina, personliga texter och så klart några drinkrecept.

Nyheter24 var på plats på Carolinas bokrelease på Story Hotel i Stockholm och fick en exklusiv intervju med henne.

Hur länge har du velat göra en sådan här bok?

– Vem fan vill inte alltid velat göra en sådan här bok? Jag blev kontaktad av olika personer som är med och har gjort boken. De frågade om jag ville vara med och jobba med den och då tackade jag självklart ja.

Det är många snygga bilder på dig i boken, vad tycker du om det färdiga resultatet?

–Det är så sjukt osvenskt. Men boken säger allt om mig. Fotografen Magnus Magnusson jobbar vanligtvis bara med modeller så bilderna är väldigt snygga. De på min modellagentur kommer att bli skitnöjda.

Din favorit, Per Hagman, har skrivit förordet i boken. Hur kändes det?

– Det var min idé. Jag känner ju Per väldigt väl och han har ju hyllat mig väldigt mycket. Så det känns jättekul.

Du har hyllat honom väldigt mycket också. Eftersom ni verkar tycka så bra om varandra, vågar du påstå att Per är en kvinnlig version av dig?

– Nja. Vi är väldigt lika men Per är mer djup och jag är mer disco.

Är det du som har valt ut drinkarna?

– Det är ju proffs som har varit med och hjälpt till. Om jag skulle ha föreslagit alla drinkar så vet man ju aldrig vad det hade blivit, ha ha.

Vilken är din favoritdrink i boken?

– Cosmopolitan helt klart, avslutar Carolina för Nyheter24.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?