E-Type delade säng med räv

Hittade mager rävunge som blev hans vän.


Det var en natt E-Type sent kommer glömma. Groupies på hotellrummet är standard för många artister, men E-Types nattgäst var mer unik.

Efter ett gästinhopp under Diggiloo-turnen i Lycksele nyligen lyckades sångaren Martin ”E-Type” Eriksson, 43, få med sig en rävunge till rummet.

– Jag och några kompisar satt på hotellet mitt i natten och festade. Plötsligt uppenbarar sig en liten, mager rävunge i lobbyn. Hotellpersonalen fick spel och försökte få ut den till varje pris, säger han.

E-Type matade räven med skinka och vatten, och efter den vänliga gesten vägrade rävungen lämna sångarens sida.

– Den verkade tam och följde efter mig genom hotellkorridorerna. Tills sist lät jag den följa med in på hotellrummet med målet att ringa upp en närbelägen djurpark under morgonen. Vi tillbringade hela natten ihop i samma säng, säger han.

På morgonen väcktes E-Type av att räven bet honom på tårna.

– Jag var aldrig rädd för rävungen. Den lekte lite med mina tår som en busig hundvalp. Den visade sig vara en hona, men jag döpte den ändå till Ernst som en hyllning till Ernst Billgren, säger han.

E-Type kommer aldrig glömma natten med Ernst, men den har lämnat en bitter eftersmak.

– På morgonen ringde jag en kompis som är viltvårdare. Hon uppmanade mig att genast släppa ut Ernst i skogen, vilket jag gjorde. Upplevelsen var gullig, men det är aldrig okej att mata vilda djur så att de blir tama och förlorar sina instinkter. Händer det igen tar jag ut räven i skogen direkt, säger E-Type till Aftonbladet.

This is the way I wanna live...

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

Nas kommer till Sverige

1 timme sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

2 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

3 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?