Linda Rosing gifter sig med Peter

Han friade till henne när de åkte häst och vagn i Palma.


Den ständigt omtalade mediaprofilen Linda Rosing hittade tidigare i år kärleken i sin vän, artisten Peter Thelenius.

Paret föll pladask för varandra och Linda har ständigt uttryckt sin intensiva kärlek till Basic Element-sångaren på sin blogg.

Som Nyheter24 tidigare skrivit om väntar Linda dessutom ett kärleksbarn med Peter.

Men det tar inte stopp där. Linda avslöjar nu att hon ska gifta sig med sitt livs kärlek.

På sin blogg skriver hon om händelsen:

"Den här dagen är den lyckligaste dagen i mitt liv. Peter har friat till mig idag!!!! Jag kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är just nu. Allt är så himla rätt med Peter, och jag har aldrig älskat någon som mycket som jag älskar honom. Det här är verkligen riktig kärlek och jag är världens lyckligaste tjej".

Paret befann sig i Palma, Spanien, vid frieriet. Redan innan frieriet hade Linda sina aningar.

"Jag tyckte jag kände att något var annorlunda med Peter idag. Han har varit stressad och dissträ, men jag tänkte att han säkert bara var trött pga hans gig osv!? Lite senare ikväll fick jag dock svar på mina funderingar när det visade sig att han hade ett otroligt romantiskt upplägg som han designat endast för mig".

Hon berättar vidare att paret tillsammans gick ut för att ta en taxi. Men det blev inte riktigt som hon hade tänkt sig. Bättre upp.

"Utanför hotellet stod en häst och vagn parkerad avsedd för oss, som skulle ta oss till Palmas mest romantiska restaurang. När vi suttit några minuter i vagnen, gick Peter ner på knä och förklarade för mig hur mycket han älskade mig. Han berättade också för mig att han inte kan föreställa sig ett liv utan mig, och att jag var hans bästa vän! Sen kom frågan och jag höll på att tappa andan. Älskling..vill du gifta dig med mig och spendera resten av ditt liv tillsammans med mig?"

Linda, som så ofta berättat att hon hittat sin stora kärlek, tvekade inte en sekund på svaret.

"Vad tror ni jag svarade?? JAAAAAA, SJÄLVKLART VILL JAG DET!!!! Resten av kvällen var det JAG som var dissträ (skratt)! Vi åt en underbar middag, och avslutade med champagne (alkoholfritt för mig så klart) på ett innehotell i närheten av restaurangen, där Peters bandmedlemmar och vänner satt och väntade på oss för att gratulera det nyförlovade paret", skriver Linda på sin blogg.

Nu väntar vi bara på Det Stora Kändisbröllopet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.