1 av 3
- Foto: All Over Press
2 av 3
- Foto: All Over Press
3 av 3
- Foto: All Over Press

Ashley Cole otrogen mot Cheryl

Chelseastjärnan Ashley Cole hade en affär med en blond sekreterare, avslöjar The Sun i dag.


Ashley Cole smusslade in den sexiga blondinen på sina hotellrum. Han höjde volymen på teven så att Ashleys lagkamrat John Terry – som bodde vägg i vägg – inte skulle höra hur han och blondinen roade sig i sängen.

De träffades ofta innan Ashley Cole skulle spela bortamatcher med sitt lag  Chelsea. Vid ett tillfälle blev dessutom Ashleys älskarinna eskorterad till Ashleys hotellrum av en medarbetare i Chelseas stab.

– Ashley bönade och bad mig att jag skulle komma till hans hotellrum för att ha sex med honom, men bara att ta sig in till hans rum var som en militäroperation, berättar Ashleys älskarinna i en exklusiv intervju med The Sun i dag.

Drack vin – dagen före match

Dessutom smugglade Ashleys älskarinna vid flera tillfällen in flaskor med rosévin, som de sedan drack – ofta dagen innan Ashley hade match.

– Han var livrädd att både hans fru och att Chelsea skulle få reda på hans affärer, men det var en del i spelet för honom. Han tog vansinniga risker, säger hon.

Deras första möte ägde rum i oktober 2008, dagen före Chelseas match mot Hull den 29 oktober. De träffades på hotellet Forest Pines Hotel i North Lincolnshire. Ashley Cole lämnade då rumsnyckeln i ett kuvert i receptionen och några minuter senare smög kvinnan in i hans rum och väntade. När Cole sedan dök upp blev hon förvånad – in i det sista trodde hon att det hela var ett pojkstreck eller någon som utgav sig för att vara Ashley Cole.

"Det var som att vi var ett par"

Ashley och kvinnan tittade på två science-fiction filmer innan de började hångla. När det kom till själva sexet blev älskarinnan än en gång förvånad.

– Det var inte oanständigt och smutsigt utan snarare som att vi var ett par och hade sex. Jag hade nog tänkt att en så vältränad atlet som Ashley skulle kasta runt mig i sängen, men det var snarare tvärtom, säger kvinnan till The Sun.

Både talesmän för Chelsea och Ahsley Cole har vägrat att kommentera uppgifterna, skriver The Sun.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Väskförbud stoppar konserter med picknick

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.