1 av 4
- Foto: TV3/Thomas Engström
2 av 4
- Foto: TV3/Thomas Engström
3 av 4
- Foto: TV3/Thomas Engström
4 av 4
- Foto: TV3/Thomas Engström

New York-frun Åsa har cancer

Den svenska New York-frun Åsa har drabbats av hudcancer på två ställen och ska opereras.


En av TV3:s svenska New York-fruar, Åsa Vesterlund fick under tisdagen beskedet att hon har hudcancer på två ställen.

Åsa hittade en leverfläck på rumpan och åkte i måndags till sjukhuset för att kolla upp den. Där fann de även en liten fläck på hennes vänstra kindben. Det visade sig att båda fläckarna var cancer. Under torsdagen ska hon opereras i Florida.

– Det är tur att jag är så paranoid att jag gick för att kolla upp mina prickar på kroppen. De har inte hittat cancer precis så tidigt som de hade önskat men de kommer att veta mer efter operationen, säger hon till Aftonbladet.

Åsas make Darrin Frye som är läkare har själv valt ut vem som ska operera hans fru, och det blev en plastikkirurg som är specialiserad på cancerpatienter.

– Jag kommer att gå på en massa återbesök och kontroller. Om det finns cancerceller kvar måste jag göra om operationen. Det är för tidigt att säga om jag behöver cellgift, säger hon till Aftonbladet.

Åsa har även sagt att hon är tacksam att det har gått så fort och att om man har en bra sjukförsäkning i USA får man den hjälp som man behöver.

/
/
TV3
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

idag 06:58
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.