1 av 5
- Foto: All Over Press
Mel Gibson.
2 av 5
Mel Gibson. - Foto: All Over Press
3 av 5
- Foto: ALL OVER PRESS
4 av 5
- Foto: ALL OVER PRESS
5 av 5
- Foto: Jacques Brinon / AP / SCANPIX

Mel Gibson "smällde bara" till Oksana

Mel Gibson påstår nu att han aldrig slog Oksana utan att han "bara smällde till henne".


TMZ har tagit del av domstolsdokumenten som gäller den bittra fejden mellan Oksana Grigorieva och Mel Gibson.

Mel berättar att han "bara gav Oksana en lätt smäll" då han var orolig för att Oksana skulle skada deras två åriga dotter Lucia.

Det stormiga bråket mellan det tidigare paret ägde rum i januari. Under bråket ska Oksana ha sprungit ut med parets dotter ut i deras mörka trädgård. Mel bad då Oksana att komma in och ta med sig dottern, vilket hon gjorde.

Väl inne i huset ska Mel ha svingat runt med deras dotter så häftigt att Oksana blev orolig för att Lucia skulle skadas.

– Jag smällde till Oksana en gång med en öppen hand i ett försök att få henne tillbaka till verkligheten. Jag slog henne inte hårt, jag försökte bara chocka henne så att hon skulle sluta skrika och skaka Lucia fram och tillbaka, ska Mel ha sagt i domstolen enligt TMZ.

Mel står fast att han inte slog Oksana med knuten näve, däremot erkänner Mel att hans beteende inte var acceptabelt och att det inte var rätt att smälla till Oksana.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

idag 05:58
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.