... Dennis M har hamnat i dispyt gällande ett sjukhusbesök. Dagisnivå?
1 av 11
... Dennis M har hamnat i dispyt gällande ett sjukhusbesök. Dagisnivå? - Foto: Nyheter24
Men Foki, som vi ju gillar, har gått och blivit tråkig.
2 av 11
Men Foki, som vi ju gillar, har gått och blivit tråkig.
Bättring, tack!
3 av 11
Bättring, tack!
Efter att Kissie yttrat nazistiska åsikter försvann alla annonsörer.
4 av 11
Efter att Kissie yttrat nazistiska åsikter försvann alla annonsörer.
Och bråk har dominerat veckan. Amir Akrouti och...
5 av 11
Och bråk har dominerat veckan. Amir Akrouti och...
Och Dessie hissas för sina insatser under veckan.
6 av 11
Och Dessie hissas för sina insatser under veckan.
Bloggläsarna verkar nu ha tagit Kenzas parti.
7 av 11
Bloggläsarna verkar nu ha tagit Kenzas parti. - Foto: Robert Henriksson / SvD / SCANPIX
Ett bråk mellan Kenza och stalkern Jennica har blossat upp.
8 av 11
Ett bråk mellan Kenza och stalkern Jennica har blossat upp. - Foto: Pontus Lundahl / SCANPIX /PRIVAT
Men under veckan sökte sig en ny dit.
9 av 11
Men under veckan sökte sig en ny dit. - Foto: FAKSIMIL/GOSSIPS.SE
Nykomligen Hannes förtjänar en ryggdunkningen. Här i ett mycket trendigt linne.
10 av 11
Nykomligen Hannes förtjänar en ryggdunkningen. Här i ett mycket trendigt linne. - Foto: Privat
11 av 11
- Foto: MONTAGE

Bloggresumén: Vecka 15

Varje lördag listar Nyheter24 veckans hetaste snackisar i bloggosfären. Dessutom utnämner vi två bloggare till veckans bästa. Någon får också ta smällen som veckans kalkon. Vem hissas och vem dissas under vecka 15?


Bloggresumén

Varje lördag listar en av Sveriges främsta bloggexperter vad det hetaste i bloggosfären varit under veckan som gått. Dessutom får två bloggare varsin ryggdunk, men någon blir också veckans kalkon.

Du hänger väl med?

Hetaste snackisarna

1. Stalkerskandalen

Det har blåst en hel del kring Kenza Zouiten under veckan. Det började med att hon skrev ett inlägg där hon kritiserade en viss Jennie som upprepade gånger kommenterat hennes blogg med elaka och syrliga kommentarer.

Och sedan brakade helvetet loss. Den okrönte bloggdrottningen hade inte tagit bort ip-adressen som syntes. Detta räknas som en personuppgift och det är straffbart att sprida sådana.

Det mest anmärkningsvärda i historien är att när Jannica Lundholm, som Jennie egentligen heter, får en intervju publicerad på Nyheter24 börjar hon gnälla om att de hängt ut henne med bild och namn - mot hennes vilja.

Och genast stod alla på Kenzas sida.

2. Sjukdomens baksida

Bloggbråket mellan Amir Akrouti och Dennis Maglic är på lägre nivå än Glocalnets nya specialerbjudande. Kort resumé: Dennis gick ut med att Amir knarkade. Kort därpå las Dennis in på sjukhus och fick beskedet att han led av Ulcerös Kolit, en sjukdom som framkallar magbesvär.

Amir går till attack på sin Facebook och garvar över beskedet. Han "hoppas också att de fyller honom med morfin så han knappt kan stå".

Och så där håller de på. Tjabbar om vem som är sjuk och vem som inte är sjuk. Kan ni inte fokusera på att skriva om vettigare saker i stället?

3. Kissies annonser

Ständigt återkommande ämne. Kameraförsäljaren Rajala la i veckan upp en annons på Kissies blogg. Givetvis väntade läsarstorm och till följd av denna har Rajala nu plockat ner annonsen.

Relevant fråga: Vad lever Kissie på numera? Sedan nazistskandalen har hon noll annonser på sin blogg. Det går ju inte att leva på gratisprodukter hela livet, menar jag.

 

Veckans bästa

1. De allra flesta hyser en form av hatkärlek mot Desirée Nilsson. Men hörni, det är dags att kasta ut hatet och börja överösa henne med kärleken. Tjejen har vuxit som person sedan fjortisperioden.

Att läsa om en sjuttonårig tjej som lever livet som vilken Hollywood-kändis som helst är inte bara roligt - det är nyttigt. Det ger lite perspektiv på verkligheten och får oss att inse att tiden då gamla gubbar styrde Sverige är över. Dessiestyret är här för att stanna.

2. Hannes Hervieu. 22 år och komiker, dejtingcoach, tidningsredaktör och politiker. Han syns överallt och skriver roligare än vad Björn Gustafssons skämt någonsin kommer vara i närheten av.

Underbar. Jag har ingenting annat att säga. Följ honom, innan det är för sent och han blir A-kändis och har bättre saker för sig än att blogga.

 

Veckans kalkon

1. Det är svårt att säga det här. Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig. Det tar emot. Men Foki, för fan. Vad gör du egentligen? Springer runt i Thailand och roar dig? Tänk på alla dina stackars bloggläsare. Du börjar bli tråkigare än Blondinbella var under sina allra tråkigaste dagar (som lyckligtvis är slut).

Du är illa därhän. Bättra dig, omedelbart. Då gillar vi dig igen.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

1 timme sedan

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.