Kim Kardashian under en modeshow i Monaco på fredagen.
1 av 3
Kim Kardashian under en modeshow i Monaco på fredagen. - Foto: Luca Bruno / AP
Kim och Kris såg ut att trivas bland de andra kändisarna i hertigdömet.
2 av 3
Kim och Kris såg ut att trivas bland de andra kändisarna i hertigdömet. - Foto: All Over Press
Kim med systrarna Khloe och Kourtney.
3 av 3
Kim med systrarna Khloe och Kourtney. - Foto: Richard Drew / AP

Kardashian vill bräcka William och Kate

Mer storslaget än det kungliga bröllopet. Det är målet när Kim Kardashian gifter sig.


En lönsam historia

Även om det lär bli kostsamt att försöka bräcka det kungliga bröllopet är Kim Kardashian och Kris Humphries vigsel redan nu en lönsam affär.

Enligt Pop Eater kan de tjäna miljoner på bröllopet. Ett alternativ som är aktuellt är att starta en ny spin-off-serie där man får följa Kims förberedelser inför den stora dagen.

LOS ANGELES. Planerandet inför bröllopet mellan Kim Kardashian och hennes pojkvän Kris Humphries är i full gång. Nu visar det sig att Kim vill kopiera och till och med bräcka det engelska prinsbröllopet.

– Kim är besatt av det kungliga bröllopet och älskar Kate och hennes stil, säger en källa nära familjen Kardashian till Showbiz Spy.

Kardashian är inte bara ett fan av kungligheter. Hon och Humphries hängde i helgen med prins Alberts fästmö Charlene Wittstock i Monaco.

Den stundande bröllopsceremonin planeras efter kungliga mått. Frågan är om de lyckas få det mer storslaget än det brittiska kronsprinsparet.

– Hon vill att hennes bröllop blir minst lika storslaget. Hon har drömt om sitt bröllop sedan hon var en liten flicka, säger källan.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!